Τέσσερις αστυνομικοί της Κοζάνης σε καραντίνα έπειτα από επεισοδιακή μεταφορά άντρα στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης



Σε προσωρινή καραντίνα στα σπίτια τους βρίσκονται από χθες 4 αστυνομικοί στην Κοζάνη, καθώς, στην προσπάθεια τους να μεταφερθεί ένας πολίτη με εισαγγελική εντολή στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου της πόλης. Μάλιστα στην προσπάθεια να προσεγγίσουν τον 42χρονο άντρα οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις οπότε και έφτασαν στο σημείο ακόμα 2 αστυνομικοί.

Ο 42 χρονος που αντιστάθηκε, κατά την διακομιδή του, πίστευε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και όπως ανέφερε στους διασώστες μετακινήθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριά για να κάνει το τέστ.

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι διασώστες μπήκαν σε καραντίνα ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από την δειγματοληψία που έγινε σε όλους τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό της μεταφοράς του 42χρονου άντρα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

4 σχόλια στο άρθρο “Τέσσερις αστυνομικοί της Κοζάνης σε καραντίνα έπειτα από επεισοδιακή μεταφορά άντρα στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης

  1. ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΣ

  2. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ…. ΠΡΩΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!! ΜΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΜΟΝΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΙΝΑΡΗ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.

    1. Πες τα χρυσοστομε βγαινει ο αλλος να περπατησει και ο αλλος ο ψυχακιας αρχιζει ..τι κανει η αστυνομια τι κανει η πολιτειαα και τους βριζει για τι βγανουνε να κατσουνε σπιτια τους,,,γιατι ρε μεγαλε μονοι τους περπατανε στο σβερκο σου σε καθονται…αμα θες βγες και εσυ,,αμα θες κλειδωσου και φορα και σκαφανδο να νιωσεις ασφαλεστερος ,,γιατι θελεις να κλεισεις και τον αλλο σπιτι..απο τι στιγμη που δεν συχνοτιζετε με εσενα,,και σεβεται το φοβο σου.εσυ.γιατι δε σκεφτεσε την αναγκη του αλλου να κανει μια βολτα,,να παρει καθαρο αερα..που τον βλεπεις πισω απο το παραθυρο του τεταρτου οροφου που μενεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.