Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ισπανία – Βίντεο που δείχνει την κατάσταση μέσα στα νοσοκομεία



Ο κορονοϊός συνεχίζει να θερίζει ζωές στην Ισπανία. Ο νέος απολογισμός, πιο βαρύς από τον προηγούμενο τόσο σε θανάτους όσο και σε κρούσματα!

Στην Ισπανία 2.182 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού. Από την Κυριακή έως σήμερα Δευτέρα (23.03.2020), μέσα σε 24 ώρες, 462 άνθρωποι έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Τα κρούσματα στη χώρα ξεπέρασαν τις 33.000 κι έφτασαν στις 33.089, ενώ την Κυριακή ήταν 28.572, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με αυτά, 2.355 άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ 3.355 έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού μεταφέρθηκε η πρώτη αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης, Κάρμεν Κάλβο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ακόμη αν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, αφού σύμφωνα με την El Pais περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό.

Άνθρωποι στα πατώματα: Εικόνες σοκ από νοσοκομείο

Η Ισπανία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που πλήττεται τόσο πολύ από την επιδημία που προκαλεί ο κορονοϊός, μετά την Ιταλία φυσικά, που έχει ήδη περισσότερους νεκρούς από την Κίνα.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Ισπανίας είναι κάτι περισσότερο από εφιαλτική.

Video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media δείχνει ασθενείς ξαπλωμένους στο πάτωμα, με μάσκες, γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια για να τους δεχτούν.

Κι άλλους ασθενείς να κάθονται σε καρέκλες και να περιμένουν να εξεταστούν.

Άνθρωποι να βήχουν είναι το μόνο που ακούγεται…

Δείτε το βίντεο:

Από το newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.