Tsiougos Car Care στην Κοζάνη: Εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης αυτοκινήτου



Ασφαλές αυτοκίνητο, μέγιστη διάρκεια, γούστο
Υπηρεσίες με εγγύηση προϊόντος υψηλής υπηρεσίας

Το κατάστημα Tsiougos Car Care με έδρα την Κοζάνη, σας προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης αυτοκινήτου. Η απόλυτη εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και τα διεθνώς πιστοποιημένα προϊόντα, δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο σας.

Στόχος του καταστήματος Tsiougos Car Care,  είναι να παρέχει στους πελάτες του τις πιο αποτελεσματικές και μακράς διαρκείας υπηρεσίες, με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό.

Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ΙΧ αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα, μηχανές και σκάφη.

Όλες οι ανάγκες του αυτοκίνητου που αφορούν πρωτίστως την ασφάλεια του οδηγού, αλλά και την καλαισθησία του αυτοκινήτου, βρίσκονται στο κατάστημα Tsiougos Car Care.

 

 

Το detailing όπως θα έπρεπε να είναι

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

– Αντηλιακές μεμβράνες, οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου με την πρωτοποριακή μέθοδο XPEL προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές υπεριώδης ακτίνες του ηλίου και ταυτόχρονα ένα ασφαλές ταξίδι .

– Επίστρωση κεραμικής προστασίας: Με την πρωτοποριακή μέθοδο nanolex, για άριστο αποτέλεσμα και μέγιστη διάρκεια. Η επίστρωση της κεραμικής προστασίας, είναι η νέα μέθοδος με νανοτεχνολογία, που εφαρμόζεται από τους ειδικούς και προσφέρει την μέγιστη προστασία στο χρώμα και σε κάθε περιβαλλοντική φθορά, με προϊόντα που φέρουν εγγύηση υψηλής υπηρεσίας.

– Γυάλισμα, αλοιφές: Το γυάλισμα του αυτοκινήτου εξωτερικών φθορών, προσφέρουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, με μόνιμη γυαλάδα στο αυτοκίνητο.

– Ξεθάμπωμα φαναριών, η υπηρεσία καθαρισμού των φαναριών,  αποτελεί μια υψίστης σημασίας υπηρεσία για την ασφάλεια του οδηγού και ταυτόχρονα προσφέρει ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

– Βιολογικός καθαρισμός, βαθύς και μόνιμος καθαρισμός στο εσωτερικό των οχημάτων,  που ακολουθείται με τη χρήση πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον.

 

 

Στο κατάστημα Tsiougos Car Care θα βρείτε μια σειρά από αξεσουάρ αυτοκίνητου – Υαλοκαθαριστήρες – Αισθητήρες παρκαρίσματος – Λάμπες αυτοκινήτου

Με μοναδικό γνώμονα την δική σας ασφάλεια και του οχήματος σας το κατάστημα Tsiougos Car Care, βρίσκεται πάντα δίπλα σας, επιλέγοντας με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη ότι καλύτερο για το αυτοκίνητο σας.

 

Tsiougos Car Care
1ο χλμ Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (περιοχή ΔΕΥΑΚ)
Τηλέφωνο: 6971541529
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.