Έφυγε από τη ζωή η Πρεσβυτέρα και Δημοτική Υπάλληλος Μαρία Αλβανού – Βλαχοδήμου, σύζυγος του Στρατιωτικού Ιερέα Αθανασίου Βλαχοδήμου



Δάκρυα για τη Μαρία -Πρεσβυτέρα

Είναι η στιγμή που «Παγώνεις» με το άγγελμα της απώλειας κάποιου πολυαγαπημένου προσώπου, όσο προετοιμασμένος και αν είσαι.

Έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της οικογένεια σε όλη τη διάρκεια του Γολγοθά, που εκείνη ανέβαινε, παλεύοντας με την επίπονη νόσο της , κατέληξε τελικά χθες σε ηλικία 47 ετών η Πρεσβυτέρα και Δημοτική Υπάλληλος Μαρία Αλβανού -Βλαχοδήμου, σύζυγος του Στρατιωτικού Ιερέα Αθανασίου Βλαχοδήμου.

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει πίσω της με τον αδόκητο θάνατό της τόσο στους οικείους της όσο και στους φίλους της , καθώς ήταν μία πιστή φίλη, ένα άτομο δοτικό γεμάτο δύναμη ψυχής και αγάπης για όλους.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα Κυριακή 1-3-2020 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεόκλητο και σύσσωμο τον Ιερό κλήρο της περιοχής , όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην παπαδίτσα μας, όπως την αποκαλούσα.

Καλό ταξίδι πολυαγαπημένη μας Μαρία !

Έφυγες νωρίς…

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ – ptolemeos.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έφυγε από τη ζωή η Πρεσβυτέρα και Δημοτική Υπάλληλος Μαρία Αλβανού – Βλαχοδήμου, σύζυγος του Στρατιωτικού Ιερέα Αθανασίου Βλαχοδήμου

  1. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    όσο μεγαλύτερη είναι η θλίψη, τόσο πιο κοντά είναι ο Θεός. (από την ασκητική θεολογία)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.