Βίντεο από τις επιχειρήσεις του Ελληνικού Στρατού και την συνεχή ενίσχυση των δυνάμεων



Στον Έβρο οι δυνάμεις του ελληνικού στρατού συνεχώς ενισχύονται προκειμένου να μην επιτραπεί η είσοδος στους μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στις Καστανιές.

Μάλιστα ακούγονται και μηνύματα που εκπέμπουν από μεγάφωνα τα διασκευασμένα οχήματα του στρατού για την αποτροπή. Στο φράχτη ακούγονται από κινητές ομάδες εκπομπής του στρατού μηνύματα προς τους μετανάστες ότι τα σύνορα είναι κλειστά και ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος.

Τα μηνύματα είναι σε 6 γλώσσες: αραβικά, Παντζαμπί/Oυρντού (Πακιστάν), Φαρσι (Αφγανιστάν και Ιράν), Πάστου (Τμήμα Αφγανών) και Μπενγκαλί (Mπαγκλαντές).

Υπενθυμίζεται πως χρήση χημικών από πλευράς αστυνομικών έγινε το μεσημέρι της Κυριακής ως απάντηση στον πετροπόλεμο που δέχονται από πλευράς των συγκεντρωμένων προσφύγων και μεταναστών στο τελωνείο.

Βίντεο από τις επιχειρήσεις του στρατού και την ενίσχυση των δυνάμεων

Το μήνυμα που μεταδίδεται στα κινητά όσων πλησιάζουν τα σύνορα από την Ελληνική Κυβέρνηση είναι το εξής: «Κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα. Όλοι όσοι επιχειρούν παράνομη είσοδο, εμποδίζονται πραγματικά να εισέλθουν. Οι αριθμοί που αναφέρουν οι τουρκικές αρχές είναι εντελώς ψευδείς και παραπλανητικοί».

 

Πηγή βίντεο: iefimerida.gr

 

Πηγή βίντεο: iefimerida.gr

 

Πηγή βίντεο: iefimerida.gr

 

Πηγή βίντεο: iefimerida.gr

 

Πηγή βίντεο: iefimerida.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο από τις επιχειρήσεις του Ελληνικού Στρατού και την συνεχή ενίσχυση των δυνάμεων

  1. Έβρος:
    1.Η σημαία του Αφγανιστάν κυματίζει ανάμεσα στους μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στην Ελλάδα.
    2. Mετανάστης: «Ημουν φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν φύγετε»
    1|3|2020 iefimerida.gr –

    κάποιοι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ συνεχίζουν να μιλάνε για ……..πρόσφυγες !!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.