Πραγματοποιήθηκε η 2η Συνδιάσκεψη των αιρετών εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας



Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα σε αίθουσα στην Πτολεμαΐδα η δεύτερη συνδιάσκεψη των αιρετών εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής στην βόρειο Ελλάδα. Έδωσαν το παρών αιρετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με στελέχη και συνεργάτες των αυτοδιοικητικών παρατάξεων της Χρυσής Αυγής στις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας , Κεντρικής Μακεδονίας , Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και Θεσσαλίας.

Υπό τον συντονισμό του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία» , συναγωνιστή Νίκου Χρυσομάλλη, έγινε απολογισμός των δράσεων και της παρουσίας της Ελληνικής Αυγής στα οικεία περιφερειακά συμβούλια των ως άνω περιφερειών. Ταυτόχρονα και σε συνέχεια των όσων είχαν συζητηθεί και αποφασιστεί στην 1η αντίστοιχη συνδιάσκεψη η οποία είχε πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, συζητήθηκαν τρόποι και κατατέθηκαν προτάσεις ώστε να υπάρξει ακόμη καλύτερος συντονισμός, με σκοπό την αποτελεσματικότερη άσκηση εθνικής αντιπολίτευσης εντός των συλλογικών οργάνων των φορέων του πρώτου και δευτέρου βαθμού αυτοδιοίκησης και την κατά το δυνατόν ευρύτερη προβολή των θέσεων και του προγράμματος της Χρυσής Αυγής στις τοπικές κοινωνίες.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της «Ελληνικής Αυγής για την δυτική Μακεδονία» από τον επικεφαλής της, περιφερειακό σύμβουλο Π.Δ.Μ. συναγωνιστή Χρήστο Σαββουλίδη. Εν μέσω ιδιαίτερα θερμού κλίματος και με την συμμετοχή δεκάδων εθνικιστών από Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά και Καστοριά δόθηκε υπόσχεση για συνέχιση του καλού αγώνα της Χρυσής Αυγής με στόχο την αφύπνιση των συμπατριωτών μας και την σωτηρία της Πατρίδας.

Γραφείο Τύπου Ελληνικής Αυγής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.