Αποχώρηση αντιπολίτευσης περιφερειακού συμβουλίου από τη συνεδρίαση – Δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους να συζητηθεί ως πρώτο θέμα η απολιγνιτοποίηση

Αποχώρησαν λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (14/2/2020) συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, οι παρατάξεις της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, πλην της παράταξης «Ελληνική Αυγή», καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους να συζητηθεί ως πρώτο θέμα και εκτός ημερήσιας διάταξης, το θέμα της απολιγνιτοποίησης και στον απόηχο της ημερίδας που έγινε το περασμένο Σάββατο (1/2/2020) παρουσία των υπουργών: Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Από την πλευρά του, τόσο ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης όσο και η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Ευφροσύνη Ντιό έκαναν δεκτό να συζητηθεί το θέμα αλλά αφού πρώτα ολοκληρωθεί η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

 

 


Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Ολοκληρωμένα πακέτα προτάσεων στολισμού γάμου και βάφτισης

 

 

4 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.