Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

Το Σάββατο 25-01-2020, η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στην ταβέρνα «Ο Κώστας» στα Κοίλα Κοζάνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχτηκε μέλη και φίλους σε μια ευχάριστη βραδιά, κατά την διάρκεια της οποίας απόλαυσαν την ζωντανή μουσική και τον χορό.

Η Πρόεδρος κα Ρώμα Φωτεινή αναφέρθηκε στην δραστηριότητα της Τοπικής Διοίκησης για το έτος 2019, στους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και στις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει η Τ.Δ. το 2020.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα 4ήμερο ταξίδι στην Τήνο για δύο άτομα προσφορά του Ταξιδιωτικού Γραφείου «Hermes Tours» Φωτόπουλος Κώστας, ενώ κληρώθηκαν για τα μέλη της Τ.Δ. μία τηλεόραση και δύο ταξίδια στο ξενώνα της Ι.Ρ.Α. στο Νυμφαίο Φλώρινας, προσφορά της Τοπικής μας Διοίκησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες και εύχεται σε όλους υγεία, προκοπή ατομική και οικογενειακή.

Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά

Η Πρόεδρος
ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας
ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

25 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.