Σύλληψη 22χρονου σε περιοχή της Κοζάνης για παράνομη μεταφορά 4 αλλοδαπών



Συνελήφθη χθες (13-01-2020) τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από μεικτό συνεργείο αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, 22χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά τεσσάρων (4) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του μεικτού συνεργείου, σε περιοχή της Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας από 19 έως 38 ετών, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους ανωτέρω αλλοδαπούς, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις (3) από αυτούς, στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.