Κτηνοτροφική μονάδα «Απαζίδη»: Σπιτικές συνταγές, αυθεντικές γεύσεις – Γνωρίστε τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα της περιοχής μας



Σπιτικές συνταγές και αυθεντικές γεύσεις, βγαλμένες από το χρονοντούλαπο τριών γενιών

Η μονάδα κτηνοτροφίας και οικοτεχνικής παρασκευής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων “Απαζίδη”, από την Ασβεστόπετρα Εορδαίας, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου, στο Super Market Contra στην Κοζάνης και διένειμε στους καταναλωτές δωρεάν τα γαλακτοκομικά τους προϊόντα στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας και γνωριμίας με τον κόσμο.

Η γευστική δοκιμή των τυριών φάνηκε να αφήνει την καλύτερη γεύση στους καταναλωτές.

“Σπιτικό γιαούρτι και χωριάτικο τυρί, που θυμίζει στους παλαιότερους αυθεντικές γεύσεις μιας άλλης εποχής, ενώ η γεύση ταξιδεύει τρεις γενιές και παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου”

Οι αυθεντικές γεύσεις με σπιτική συνταγή, βγαλμένες από το χρονοντούλαπο τριών γενεών, δίνει το πιο ηχηρό παρόν, ότι όταν οι οικογένειες μεταλαμπαδεύουν τη γνώση τους με ευλάβεια και αγάπη στις νέες γενιές, το αποτέλεσμα είναι πάντα κάτι περισσότερο από άρτιο.

 

 

Λίγα λόγια για τις μονάδες κτηνοτροφίας “Απαζίδη”

Μονάδες κτηνοτροφίας και οικοτεχνικής παρασκευής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων «Απαζίδης». Η οικογενειακή επιχείρηση «Απαζίδης» βρίσκεται στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας, στην περιοχή Σκάλα, κάτω από το βουνό του Προφήτη Ηλία. Ασχολείται με την κτηνοτροφία και τη γεωργία εδώ και τρεις γενιές. Ως πετυχημένη στον κλάδο της και στις γαλακτοπαραγωγικές αποδόσεις της σε θέματα ποιότητας και ποσότητας, θέλησε να εκμεταλλευτεί μέρος της παραγωγής γάλακτος και να δημιουργήσει την Οικοτεχνία Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών προϊόντων «Απαζίδης». Η προσπάθειά της στον τομέα αυτό έγκειται στο γεγονός της δημιουργίας προϊόντων υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερες γεύσεις που θυμίζουν στους παλαιότερους το σπιτικό γιαούρτι και το χωριάτικο τυρί φιλοδοξώντας να γαλουχήσει και τις νέες γενιές σε αυτές τις αυθεντικές γεύσεις. Τα προϊόντα που δημιουργεί δεν περιέχουν συντηρητικά.

Τα προϊόντα:
– Πρόβειο γιαούρτι
– Σουρωτό Ασβεστόπετρας
– Πρόβειο τυρί
– Ανθότυρο
– Αηλιάτικο Ασβεστόπετρας
– Αλυκόν
– Ταν

Τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα της μονάδας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το χώρο παραγωγής στην Ασβεστόπετρα, από την καντίνα στις Λαϊκές της Πτολεμαΐδας, της Κοζάνης, της Έδεσσας, της Βέροιας και του Αμυνταίου και σε τοπικά Super Market.

Απαζίδης Δημήτριος
Επικονωνία: Τηλέφωνο 6989629845 – 2463081222
email: info@provata-apazidis.gr
www.provata-apazidi.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.