Αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Ποντοκώμης Μιχαήλ Σαμαρά



Χριστούγεννα! Ημέρα γιορτής για ολόκληρη την Οικουμένη… Χριστούγεννα! Ημέρα λύπης και βαθιάς θλίψης… Στο άκουσμα του θανάτου του προέδρου της Ποντοκώμης Μιχαήλ Σαμαρά. Χριστούγεννα! Και εμείς αποχαιρετούμε έναν πατέρα, φίλο, σύντροφο, έναν γλυκύτατο παπού, έναν καλό πολίτη! Χριστούγεννα! Και ήρθαμε να ρίξουμε δάκρυ πόνου για τον αναπάντεχο χαμό του.

Μέρα γιορτής και εμείς με θλίψη, πόνο και στεναγμό αποπέμπουμε τον δικό μας άνθρωπο του οποίου η διαδρομή σημάδεψε την ζωή της Ποντοκώμης.

Υπηρέτησες με αρχές, αξίες και ήθος την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για το μεγαλείο της ψυχής σου, την καλοσύνη σου και τις αρετές σου, αλλά μπροστά στην σεπτή μορφή σου είμαι απροετοίμαστος, γιατί φοβάμαι ότι τα φτωχά μου λόγια δεν θα αποδώσουν το μεγαλείο της προσωπικότητας.

Φίλε μου πρόεδρε κλείνω γόνυ ευλαβείας και απέραντου σεβασμού εμπρός στην γλυκειά μορφή σου και με δυνατή και σεντορία τη φωνή φωνάζω <<στον κόσμο των αγγέλων θα έχεις θέση πρωτοκαθεδρίας>>

Ο ελάχιστος των φίλων σου Στέλιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.