Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση ανταλλαγής ευχών στο Επιμελητήριο Κοζάνης για το νέο έτος



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, θα υποδεχθούν τα Μέλη, τους εκπροσώπους των Φορέων και Αρχών του τόπου μας και τους φίλους του Επιμελητηρίου στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση ανταλλαγής ευχών για το νέο Έτος 2020, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, στο κτίριο του Επιμελητηρίου, επί της οδού Ι. Φαρμάκη 2, στην Κοζάνη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από ώρα 11:00 π.μ. έως και 15:00 την 2η ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να ανταλλάξουμε ευχές για ένα Νέο Έτος Καλύτερο, Δημιουργικότερο και περισσότερο Εποικοδομητικό από αυτό που φεύγει.

Με την ελπίδα το 2020 να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη ανάκαμψη, που θα οδηγήσει σε νέα πορεία Ανάπτυξης την Επιχειρηματικότητα, την Οικονομία, την Κοινωνία, τον Τόπο και τη Χώρα μας γενικότερα, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου εύχεται στα μέλη και σ’ όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, Καλή & Ειρηνική Χρονιά !

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.