Χριστούγεννα στο χωριό: Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Πετρανά Κοζάνης



Χριστούγεννα στο χωριό… φυσικά στο καλύτερο χωριό στα πανέμορφα Πετρανά, γι’αυτό και στην χθεσινή εκδήλωση μας καθήλωσε η κυρία Τάσα Τοπάλη με την αφήγηση ενός παραμυθιού και με τα φοβερά παιχνίδια, καθώς και με τα φανταστικά τραγούδια που μαζί με την συμμετοχή του νέου σχήματος μουσικών εφήβων, μας έφερε το κλίμα των Αγίων Ημερών. Και επειδή όλα τα παιδιά ήταν σωστά τη χρονιά που μας πέρασε, τα επισκέφθηκε ο Άγιος Βασίλης και τα χάρισε το δώρο που ζήτησαν πριν λίγες ημέρες με γράμμα τους (σε συνεργασία με τους γονείς)..! Ο μπουφές που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι με τα πεντανόστιμα cup cakes, διάφορες πίτες και αναψυκτικά ήταν χορηγία του Βασίλη Κακλίδη και της Τ.Κ.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω το μεγαλύτερο Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλα τα κορίτσια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που είναι αρωγός σε κάθε δραστηριότητα και την αγάπη που δείχνουν απέναντι στα παιδιά μας..!

Υ.Γ. φίλε Γιώργο Παπαδόπουλε άξιος και μπραβο που έγινες κομμάτι του παραμυθιού και χάρισες χαρά σε όλα τα παιδιά που τα έκανες να σε κοιτάνε στα μάτια.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, εύχομαι η έλευση του Θεανθρώπου να φέρει σε σας και στις οικογένειές σας υγεία και αγάπη.

Σάκης Αθανασίου
Πρόεδρος Πετρανών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.