Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Καρυοχωρίου Εορδαίας «Ο Πρόσφυγας»



Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ «Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» συνδιοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις και σας προσκαλεί στις 26 & 29 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

26 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00
Αναβίωση του δρώμενου των Μωμόερων – έθιμο ενταγμένο στον Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco – στις γειτονιές του Καρυοχωρίου. Στις 17:30 ακολουθεί γλέντι στην κεντρική πλατεία Καρυοχωρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Καρυοχωρίου.

29 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00
Παραμυθοχώρι στο Καρυοχώρι. Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους στην κεντρική πλατεία του Καρυοχωρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Καρυοχωρίου.

4 Ιανουαρίου και ώρα 21:00
Ο κοινός ετήσιος χορός των ποντιακών – πολιτιστικών συλλόγων Καρυοχωρίου, Πενταβρύσου και Σουρμενιτών, στην αίθουσα δεξιώσεων Crystal στο Ξενοδοχείο Ioannou Resort, καλλιτέχνες Κώστα Πουτακίδη – Γιώργο Στεφανίδη και το επιτελείο τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΔΗΣ
Πρόεδρος

ΣΟΦΙΑ ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Γενική Γραμματέας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.