Απάντηση του Δήμου Κοζάνης στην Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: «Δεν θα επιστρέψουμε στο παρελθόν το οποίο έχει κριθεί από τους συνδημότες μας» – Τι λέει ο Λ. Ιωαννίδης



Μας ασκείται κριτική από την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος να Ζεις», για “πολιτική μικροψυχία” και μη παραδοχή της επιτυχίας στη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης την πενταετία 2014-2019.

Λησμονούν όμως την κριτική που άσκησαν σε εκείνους οι ίδιοι οι δημότες και αποτυπώθηκε με σαφήνεια στο αποτέλεσμα των εκλογών πριν από μερικούς μήνες, για την παντελή αποτυχία τους να διοικήσουν το δήμο.

Γιατί ήταν εκείνοι που ενέπαιζαν τους πολίτες του Δήμου ονομάζοντας τη μίσθωση του χώρου του ΟΣΕ, “παραχώρηση”. Ήταν εκείνοι που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να εμπαίζουν τους συμπολίτες μας ονομάζοντας το «Πρωτόκολλο Συναντίληψης και Συνεργασίας με το ΥΠΕΘΑ», παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων.

Φτάνει πια η υποτίμηση των πολιτών του Δήμου Κοζάνης.

Για μας το ζητούμενο είναι το μέλλον και η προοπτική του τόπου μας, ιδιαίτερα σ´ αυτές τις δύσκολες συνθήκες, και για αυτά αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε.

Δεν θα επιστρέψουμε λοιπόν στο παρελθόν, το οποίο άλλωστε έχει κριθεί από τους συνδημότες μας.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους.


Λ. Ιωαννίδης:

Η τελευταία ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Μαλούτα επιβεβαιώνει τα εξής:

1.Ότι όχι μόνο απλά δεν έχει απολύτως κανένα σχέδιο ( εκτός και αν το κρατάει κρυφό από τους πολίτες) αλλά μοναδικός στόχος είναι η απαξίωση σε ότι έχει βρει.

2.Ότι αυτή η αντιπαράθεση από την μεριά του κ. Μαλούτα έχει λάβει πλέον χαρακτήρα προσωπικό και όχι πολιτικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και δεν έχουμε κανένα σκοπό να τον ακολουθήσουμε.

Εύχομαι σε κάθε περίπτωση το πνεύμα τον Χριστουγέννων να καθαρίσει το μυαλό (όλων μας) και να μας οδηγεί να βλέπουμε τα πράγματα πιο καθαρά!

Υ.Γ. 1 Το δήθεν ενοίκιο για τον ΟΣΕ είναι λιγότερο από 1000 ευρώ το μήνα για 150 στρ. στο κέντρο της πόλης. Αν θεωρεί πως είναι κακή συμφωνία μπορεί να την ακυρώσει και να μας φέρει αυτή που θα πετύχει. Ειδάλλως όσο και να του φαίνεται δύσκολο, ας ολοκληρώσει το έργο που έχουμε ξεκινήσει.

Υ.Γ. 2 Χαρήκαμε πολύ που με το ανύπαρκτο μας έργο, υπέγραψε τα 3 σημαντικά έργα του leader, που σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και υποβάλαμε προς ένταξη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.