Βίντεο: Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του



Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποίησε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο της Σιάτιστας.

Συμμετείχαν τα Μουσικά Σύνολα της Ευρωπαϊκής Χορωδίας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Νικολέτα Παπάζογλου, της Κλασσικής Κιθάρας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Στέλιο Καραγιαννίδη,, της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Κλέρη Τζιουρά και της Βαλκανικής Μουσικής με τον κ. Παύλο Μέτσιο .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο οποίος πραγματοποίησε και έναν σύντομο χαιρετισμό. Επίσης παρέστη η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου κ. Πάτρα Νικολέτα.

Μετά τους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου κ. Μιχαήλ Γκουτζιαμάνης απένειμε τιμητικούς επαίνους στους αποφοίτους του σχολείου της περασμένης σχολικής χρονιάς, που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Βοΐου και ειδικά την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για την δωρεάν παραχώρηση του Κέντρου Πολιτισμού « Άρη & Λίλιαν Βουδούρη» για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την μεταφορά των απαραίτητων υλικών και τον υπάλληλο του Δήμου κ. Καραμάνη Γεώργιο για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας εύχονται σε όλους υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση για τις ημέρες των εορτών και το νέο έτος να φέρει σε όλους ειρήνη και υγεία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.