Εργασίες βελτίωσης της κατάστασης που επικρατεί στα κοιμητήρια των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης

Σε εργασίες βελτίωσης της κατάστασης, που επικρατεί στα κοιμητήρια των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης, προβαίνει η Αντιδημαρχία Δημοτικών Ενοτήτων σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται σήμερα κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών με μισθωμένα μηχανήματα έργου, που εργάζονται στα κοιμητήρια της Άνω Κώμης.

«Η κατάσταση των νεκροταφείων είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Τοπικές μας Κοινότητες. Μέλημά μας είναι να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση.», υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων, Γιώργος Δουγαλής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εργασίες βελτίωσης της κατάστασης που επικρατεί στα κοιμητήρια των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης

  1. Με μισθωμένα Μηχανήματα!!!
    Καλά Ο Δήμος δεν έχει μηχανήματα δικά του πέρσι πείρε 2 μεγάλα μηχανήματα έργου τη τα κάνατε τα χαλασατε για να δίνετε δουλίτσες με απευθείας ανάθεση ας σοβαρευτούμε λίγο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.