Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές».

– Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η συναυλία των μουσικών και φωνητικών συνόλων του συλλόγου μας. Τα παιδιά που απαρτίζουν τα μουσικά και φωνητικά σύνολα συνοδεύουν τα χορωδιακά τμήματα του συλλόγου στις εμφανίσεις τους εντός και εκτός Βελβεντού. Έπαιξαν και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα αλλά και διάφορα άλλα τραγούδια δείχνοντας, το καθένα ξεχωριστά αλλά και σε σύνολα, τις μουσικές τους ικανότητες.

– Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 τα χορωδιακά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη συναυλία τους ξεκινώντας από το μικρότερο σε ηλικία τμήμα προσχολικής χορωδίας, την παιδική, την εφηβική χορωδία και τη μικτή ενηλίκων. Με το ρεπερτόριό τους έφεραν τον κόσμο στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σ’ αυτήν την εκδήλωση ήταν προσκεκλημένες και μας παρουσίασαν τη δουλειά τους άλλες δύο χορωδίες:

1. Η χορωδία «Βορεάδες» του Λαογραφικού συλλόγου «Φίλοι της Παράδοσης» Κοζάνης με μαέστρο την κα Αντιγόνη Ντουσιοπούλου.

2. Η Παιδική Δημοτική χορωδία του Δήμου Φαρσάλων με μαέστρο τον κο Κωνσταντίνο Μάτη.

Τους ευχαριστούμε θερμά που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Στα παιδιά επίσης προσφέρθηκαν και κεράσματα.

– Την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 έκλεισε ο κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων. Εκεί παρουσιάστηκαν όλα τα χορωδιακά τμήματα του συλλόγου με χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων για την πρόσκληση που μας απηύθυνε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορωδούς, μικρούς και μεγάλους, στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογό μας αλλά και στην ακούραστη μαέστρο μας κα Αλεξάνδρα Παπά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται σ’ όλους υγεία, «Καλές Γιορτές» και «Χρόνια Πολλά».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.