Ενεργοί Πολίτες Δήμου Βοΐου: Η δυναμική της πλειοψηφίας (αντιπολίτευση) και η απομόνωση – μοναξιά της μειοψηφίας (παράταξη Δημάρχου)



Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019) του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου δόθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι οι πλειοψηφίες στα Δημοτικά Συμβούλια και οι εποικοδομητικές συνεργασίες (όπως υπαγορεύεται και από τον Ν. 4623/2019) παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πρόοδο των κοινωνιών.

Η ήττα που υπέστη η μειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου Βοΐου κατά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βοΐου, αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο της αντιπολίτευσης ότι μπορεί να συνεργαστεί, να δουλέψει από κοινού, να καταρτίσει Τεχνικό Πρόγραμμα και να καταφέρει (παίρνοντας και την έγκριση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βοΐου, όπως ο Νόμος 4623/2019) αυτό το πρόγραμμα να υπερψηφιστεί.

Η διαχείριση της ήττας αυτής, από την παράταξη του Δήμαρχου κ. Ζευκλή Χρήστου, με αποπροσανατολιστικά δελτία τύπου από την μια με την επιπόλαια παράθεση οικονομικών στοιχείων του Δήμου προς δημιουργία πλασματικών εντυπώσεων στους πολίτες του Βοΐου, και από την άλλη η πλημμελής αντιμετώπιση του προβλήματος της ποιότητας του νερού, καθιστούν τον ρόλο της αντιπολίτευσης στον Δήμο Βοΐου (της πλειοψηφίας) ουσιαστικό, να υποβάλλει προτάσεις, να δίνει λύσεις με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και συνέπεια στους δημότες του Βοΐου.

Ενεργοί Πολίτες Δήμου Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.