Δύο τόνοι υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Κοζάνης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας – Δείτε το βίντεο



Δύο τόνους υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας συγκέντρωσε ο Δήμος Κοζάνης μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας, για την στήριξη των σεισμόπληκτων της Αλβανίας, πρεσβεύοντας τις έννοιες της αλληλεγγύης και του πολιτισμού.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κοζάνης, Νίκο Νικολάου, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες, παρέδωσαν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου το υλικό που συλλέχθηκε, στην ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας –έπειτα από πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων για τη συγκέντρωσή του- ώστε να μεταφερθεί και να διανεμηθεί στη γείτονα χώρα με την αρωγή του Ερυθρού Σταυρού.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, επεσήμανε πως «Ο Δήμος Κοζάνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση συμπαρίστανται στον λαό της Αλβανίας που δοκιμάζεται, αποστέλλοντας υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας».

«Ο Δήμος Κοζάνης δεν θα μπορούσε να λείπει από τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Νίκος Νικολάου.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε περιελάμβανε κυρίως προϊόντα ξηράς τροφής μακράς διάρκειας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.