Επίθεση σκύλου σε γυναίκα στα Πλατάνια Κοζάνης – Στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι



Άλλη μια επίθεση από αδέσποτο σκύλο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 στην Κοζάνη.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή Πλατάνια και συγκεκριμένα στην οδό Σλήμαν. Την ώρα που η γυναίκα επέστρεφε σπίτι της ενώ προηγουμένως είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο, ο σκύλος της επιτέθηκε προξενώντας της τραύμα στο πόδι. Το ευτύχημα ήταν πως μόλις είχε αφήσει το παιδί της και δεν βρισκόταν και το ίδιο στο συμβάν καθώς επίσης και πως δεν υπήρχαν και άλλα σκυλιά την ώρα της επίθεσης.

Η ίδια επισκέφτηκε το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σκοπεύει να καταγγείλει το γεγονός τόσο στον Δήμο Κοζάνης όσο και στην Αστυνομία, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

15 σχόλια στο άρθρο “Επίθεση σκύλου σε γυναίκα στα Πλατάνια Κοζάνης – Στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι

  1. Όσο και να τρέξει η κυρία για αυτό το θέμα δεν θα δικαιωθεί ποτέ . Πρέπει να αναλάβουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας .

  2. Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση στους Δήμους για τη στήριξη των καταφυγίων και την περίθαλψη των αδέσποτων. Αν κάποιος μπορεί να μάθει λεπτομέρειες ας ενημερώσει κ τους δημότες.

    1. Γιατρέ τα αδέσποτα έγιναν τριπλάσια αν δεν προλαβαίνεις λόγω δουλειάς στο ιατρείο δήλωσε παραίτηση όπως έκανε και ο τσομπάνος δεν είναι ντροπή για το καλό μας.

    2. Θλιβερά όλα τα σχόλια. Καμία παιδεία. Καμία βούληση καμία ενημέρωση. Σας φταίνε τα ζώα, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μπόι σας. Σας φταίει ο δήμος, γιατί μέχρι εκεί φτάνει η ανικανότητα σας. Τραγικοί και θλιβεροί. Ούτε ένα σχόλιο, με κύρος, σεβασμό και παιδεία. Σούρδικα βλαχαδερά, με την χείριστη έννοια της λέξης. Η χειρότερη πόλη της Ελλάδος. Αυτο ακριβώς σας αξίζει.. τέφρα και τα @@@@@@@ του Πάρη να σας διοικούν μια ζωή.

  3. Έτσι είναι, εμείς τρώμε αγελάδες, γουρούνια, κοτόπουλα, και αφήνουμε τα σκυλιά να μας φαν, μη πουν ότι δεν είμαστε και φιλόζωοι.

  4. ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ 90%ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ…

  5. Πλατανιωτισσα

    - Edit

    Απαντήστε

    Στα πλατάνια η μανταμ που έχει υιοθετήσει τον σκύλο, τον αφήνει έξω να ορμάει στους ανθρώπους και όταν βγει ο μπογιας τον μαζεύει… Ασ μαζέψει κάποιος και αυτήν και τον σκύλο της μαζί….

  6. Φλατανιωτισσα...

    - Edit

    Απαντήστε

    Στα πλατάνια η μανταμ που έχει υιοθετήσει τον σκύλο όλη μέρα τον έχει έξω να ορμάει στους ανθρώπους και όταν βγει ο μπογιας τον μαζεύει… Ας μαζέψει κάποιος αυτήν και τον σκύλο της μαζί… Επιτέλους….

  7. Φλατανιωτισσα...

    - Edit

    Απαντήστε

    Στα πλατάνια η μανταμ που έχει υιοθετήσει τον σκύλο όλη μέρα τον έχει έξω να ορμάει στους ανθρώπους και όταν βγει ο μπογιας τον μαζεύει. Ας μαζέψει κάποιος αυτήν και τον σκύλο της μαζί…. Επιτέλους

  8. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΤΛ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΟΦΙΛΩΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗ ΟΡΘΟΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  9. Χώρα 5Ο χρονια πισω γενικα και ειδικα. Η Πορτογαλια δεν εχει στους δρομους ουτε ενα αδέσποτο. Γιατι?? Να φερω μονο ενα μικρο παραδειγμα. Υπαρχει κανονισμος απο την δημαρχεία για το πως πρεπει να κυκλοφορουν οι ιδιοκτητες με τα σκυλια (ακομη και το μήκος του λουριου του) και βαρβατα προστιμα για ολες τις περιπτωσεις. Αν πχ. σπυ φυγει ο σκυλος και τον βρει ο μπογιάς που ερχεται αμεσως σε τυχον κληση του το προστιμο στον ιδιοκτητη για να παρει το σκυλι του πισω ειναι 500 ευρω. Ολα δε υποχρεούνται σε τσιπάρισμα. αΜη σθπυμμορφωση με αυρο εχει 400 ευρω προστιμο. Τα λεφτα αυτα πανε σε στέγη αδέσποτων για την περίθαλψη τους μεχρι να βρεθει ιδιοκτητης. Στειρώνονται δε ολα. Μπορω να γραφω ωρες για αυτα που βρηκα εδω. Θα πω ομως μονο ουπτι η ζ Πορτογαλία εινα8 κρατος σοβαρο ΣΕ ΟΛΑ οχι @@@@@ του καθε ενα πολιτικου αλητη η του καθε ξερόλα ελληναρα πολιτη.

    1. ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΟΥΡΔΟΣ

      - Edit

      Απαντήστε

      ΚΥΠΡΟ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟΙΧΟ, ΕΦΥΓΕ, ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ , ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΟΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 40 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.