Στοίχημα: «Αγγλική» εβδομάδα… μέρα πρώτη!



Καλημέρα φίλοι! Εμβόλιμη αγωνιστική στη Γερμανία και μάλιστα μόνο στην Bundesliga. Εννιά παιχνίδια μοιρασμένα για το διήμερο (Τρίτη, Τετάρτη), τέσσερα σήμερα, πέντε αύριο. Κρίσιμη αγωνιστική για όλες τις ομάδες, αφού εντός 7 ημερών μπορούν να πάρουν αρκετούς βαθμούς ή να μείνουν πίσω σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Ας δούμε τα σημερινά τέσσερα παιχνίδια.

Werder Bremen – FSV Mainz 05 : Από βαριές ήττες και οι δύο ομάδες και ασφαλώς αυτό θα επηρεάσει αμφότερες. Θεωρώ πως αρχικά καμία δεν θέλει να χάσει το ματς, επομένως καθαρά από θέμα… θέλησης, πάμε στο «Χ». Από εκεί και πέρα η Μάινς τον τελευταία ένα μήνα έχει δείξει πολύ καλύτερα δείγματα από τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία είναι το άκρως αντίθετο της σταθερότητας. Πέραν αυτού το παιχνίδι είναι και βαθμολογικά πολύ κρίσιμο. Αν μου βάζατε όρο να διαλέξω οπωσδήποτε σημείο, τότε, όντως, θα έπαιζα την ισοπαλία. Εν τέλει no bet.

Borussia Dortmund – RB Leipzig : Το τεράστιο ματς αυτής της αγωνιστικής, το ματς που τραβάει όλα μα όλα τα φώτα. Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες των τελευταίων  αγωνιστικών κοντράρονται. Νομίζω στοιχηματικά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ασχοληθούμε. Το παιχνίδι έρχεται ότι θέλετε. Από 3-1 και 1-3 μέχρι 4-4 και 0-0. Επειδή έχω μια τάση βέβαια να πηγαίνω κόντρα στο… ρεύμα, θα έλεγα πως οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν αρχικά να αλληλοεξουδετερώσουν τα ατού του αντιπάλου. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Under2,5! Μάλιστα, under2,5. Αν έπρεπε ντε και καλά να επιλέξω κάτι από το παιχνίδι αυτό θα ήταν τα λίγα γκολ… και ας εκτεθώ.

FC Augsburg – Fortuna Düsseldorf :  Η Άουγκσμπουργκ έχει χτυπήσει φόρμα. Το  γράψαμε την Παρασκευή, όπου αναλύθηκε έξοχα το διπλό της στη Χοφενχάιμ, το γράφουμε εδώ και καιρό. Έχει βρει τη συνταγή ο κόουτς Σμιντ και η ομάδα παρουσιάζεται εξαιρετική στα τελευταία ματς. Από την άλλη η Ντίσελντορφ του Φούνκελ φαίνεται να βρίσκεται σε ένα διαρκές ντεφορμάρισμα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Κολωνία. Ναι, προφανής επιλογή ο άσος της Άουκγσμπουργκ, όμως επειδή παίζουμε στοίχημα και όχι ΠΡΟ-ΠΟ, τον αποφεύγω στο 1,83. Ήθελα να βρίσκεται στο 2,10 για να ποντάρω, εκεί θεωρώ θα είχε μια μικρή αξία.

FC Union Berlin – TSG Hoffenheim : Σίγουρα η Ουνιόν είναι σε καλή κατάσταση. Ειδικά εντός έδρας μάχεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δίνει τα πάντα. Προσωπικά μου φαίνεται όμως περίεργο να δίνεται φαβορί απέναντι σε μια σχετικά καλή ομάδα. Θα περίμενα κάτι σε 2,60 στον άσο, δηλαδή πιο μοιρασμένο σετ. Εξαιρετικά δύσκολο ματς πάντως για στοίχημα. Κάτι σε under2,5 και ισοπαλία θα επέλεγα.

Αυτά για σήμερα. Δεν ποντάρω κάτι, βλέπετε κάνω διαχείριση και δεν εκβιάζω σημεία. Νέα στήλη αύριο.

Το παιχνίδι μου

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.720 μονάδες

Επιστροφές από 14/12: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 17/12: 0 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.