Το Χριστουγεννιάτικο δώρο στοιχηματικής εταιρίας προς το Πυροσβεστικό Σώμα Κοζάνης



Η bwin βρέθηκε στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος, συμβάλλοντας καθοριστικά στις υπηρεσιακές του ανάγκες.

Κάθε καλοκαίρι δίνουν άνιση μάχη με τις φλόγες, σώζουν ανθρώπους και κατοικίες, παλεύουν για να προστατέψουν τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας. Αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για να αποτρέψουν τραγωδίες και να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα, τα οποία δυστυχώς συνεχίζουν να ξεπηδούν σε κάθε γωνιά της χώρας. Ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία ευγνωμονεί το Πυροσβεστικό Σώμα για το έργο και την αυτοθυσία του και η bwin φρόντισε να βάλει το δικό της λιθαράκι για την ενίσχυσή του.

Μέσω της πρωτοβουλίας της εταιρείας, αποφασίστηκε η δωρεά νέων ελαστικών σε πυροσβεστικά οχήματα για να βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Τα οχήματα αυτά επιχειρούν σε Αττική και Δυτική Μακεδονία (Κοζάνη) και είναι από βοηθητικά jeep και pickup μεταφοράς υλικού και άμεσης επέμβασης έως λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού (πεζοπόρα τμήματα) και μεγάλο υδροφόρο όχημα.

Τα πρώτα οχήματα παραδόθηκαν και πάλι σε επιχειρησιακή λειτουργία με ολοκαίνουρια ελαστικά την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στον Π.Σ. Κοζάνης και τον Πυραγο Χρήστο Τσανακτσίδη από τον εκπρόσωπο της bwin Κωνσταντίνο Εφραιμίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος τίθενται κάθε χρόνο εκτός επιχειρησιακής λειτουργίας, καθώς δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι για ανταλλακτικά και νέα ελαστικά.

Η bwin, στηρίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares. Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.