Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο στην Κοζάνη – Ανοιχτά τα καταστήματα τις επόμενες δυο Κυριακές



Με θετικό πρόσημο τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη μέρα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στην Κοζάνη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Η ανεβασμένη για την εποχή θερμοκρασία,  έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές ώστε να βρεθούν στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να ρίξουν τις πρώτες διερευνητικές ματιές αλλά και να πραγματοποιήσουν ορισμένες αγορές εν όψει των εορτών.

Αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε στο κέντρο τη πόλης τις ώρες 12:00 – 14:00 όπου ήταν η κορύφωση και η κεντρική πλατεία της Κοζάνης έσφυζε κυριολεκτικά  από κόσμο.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν οι καταστηματάρχες στο KOZANILIFE.GR για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ενώ τις επόμενες ημέρες η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη για την εμπορική κίνηση.

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει επίσημα, ενώ τις επόμενες δύο τελευταίες Κυριακές του χρόνου, 22 και 29 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Δείτε εδώ το εορταστικό ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.