2+1 συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε στις ανακαινίσεις καταστημάτων



Θέλετε να ανακαινίσετε το κατάστημά σας αλλά σκέφτεστε πολύ το διαθέσιμο budget και την εργασία που θα γίνει, αν θα είναι ποιοτική και αν θα καλύψει επαρκώς τις απαιτήσεις σας; Η εταιρεία Marcon σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να το επιτύχετε και ήδη από το πρώτο ραντεβού με τους εκπροσώπους θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά πακέτα προσφορών για ανακαινίσεις καταστημάτων και αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. 

Υπάρχουν πολλές συμβουλές, τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε για να καταλήξετε τελικά να έχετε μπροστά σας, το κατάστημά σας αλλιώτικο, καινούργιο, σύγχρονο με όλες τις προδιαγραφές που χρειάζεστε!

Συμβουλή Νο 1

Καθορίστε το budget σας σωστά. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να υποχωρήσετε και να προσθέσετε επιπλέον χρήματα στον προϋπολογισμό. Είναι πολύ σημαντικό εξαρχής να θέσετε τα όριά σας, ώστε η ανακαίνιση να γίνει όπως ακριβώς θέλετε εσείς. 

Οι υπεύθυνοι της Marcon θα σας πληροφορήσουν για όλα τα πακέτα προσφορών, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. 

Συμβουλή Νο2

Η επιλογή της εταιρείας ανακαίνισης είναι πολύ σημαντική. Για να βγουν εις πέρας όλες οι εργασίες θα πρέπει το προσωπικό που θα δουλέψει πάνω σε αυτό να είναι καλά εκπαιδευμένο. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται μηχανικοί, οι οποίοι όχι μόνο θα έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το κατάστημά σας, αλλά θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή να σας εξηγούν ό,τι χρειάζεστε.

Συμβουλή Νο3

Πείτε ναι στην ενεργειακή αναβάθμιση! Θα πρέπει όλες οι εργασίες να γίνονται με βάση το συμφέρον του κτηρίου σας. Μερικές απλές λύσεις είναι τα κουφώματα αλουμινίου, η επιλογή φυσικού αερίου για τη θέρμανση και τοποθέτηση ειδικών λαμπτήρων που θα φέρουν εξοικονόμηση χρημάτων και φυσικά ενέργειας. 

Ρωτήστε τους ειδικούς της Marcon. Εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες, η υψηλή ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.