Αναβιώνει για δεύτερη μέρα το Εφετείο της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου στην Κοζάνη – Σημαντικοί μάρτυρες μεταξύ των οποίων η Αγγελική Νικολούλη καταθέτουν στην πολύκροτη υπόθεση



Στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης έφτασαν το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019 η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την από κοινού δολοφονία του.

Στο Μικτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη αναμένεται σήμερα να καταθέσουν ως μάρτυρες της υπόθεσης η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, ο φίλος του Κωστή Πολύζου Σπύρος Καλαμπούκας και ο κυνηγός που ανακάλυψε την σορό του Κωστή σε κτήμα ιδιοκτησίας του πατριού του.

Το KOZANILIFE.GR κάλυψε από την πρώτη στιγμή την εξαφάνιση του Κωστή Πολύζου, την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό και τώρα την εκδίκαση της Έφεσης μέχρι και την ολοκλήρωση της δίκης με την τελική απόφαση του Δικαστηρίου.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.