Στοίχημα: Οι τελικές… μάχες στο Champions League!



Καλημερίζω την παρέα! Άτυχη Παρασκευή, κακό Σάββατο, εξαιρετική Κυριακή! Σούπερ κέρδος με τα δύο «εξάρια» της Άλταχ και της Πάντερμπορν να περνάνε στις καθυστερήσεις. Ο τρόπος με τον οποίον ήρθαν δικαιολογούν απόλυτα τον τίτλο της στήλης εκείνης της ημέρας… κάτι λίγο από τρέλα.

Ήδη έχω ξεχάσει τη μεγάλη νίκη, ήδη τρέχει το κουπόνι, που είναι γεμάτο, δεν έχει όμως τις απίθανες ευκαιρίες. Ας δούμε τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και αύριο.

Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ: Με εξασφαλισμένο το Γιουρόπα Λιγκ, η Σάλτσμπουργκ θα τα παίξει όλα για όλα ώστε να πετάξει έξω τη Λίβερπουλ. Το αν θα τα καταφέρει, θα το δούμε. Ο Book όμως προσέχει πάρα πολύ, ανοίγοντας τον άσο στο 3,80. Απόδοση απαγορευτική για να παίξουμε. Θεωρώ θα δούμε ένα ματς με τρομερή τακτική και όχι πολλά γκολ. Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που είδαμε στο Άνφιλντ. Η Σάλτσμπουργκ χρειάζεται νίκη με ένα γκολ διαφορά μέχρι φυσικά το 4-3, από το 4-3 και άνω χρειάζεται δύο γκολ διαφορά. Δίνω αξία στο under2,5 του 3,20. Νομίζω πως δεν θα ήθελε η Σάλτσμπουργκ να πάει σε… τρελό ρυθμό το ματς, ενώ η Λίβερπουλ θα είναι εμφανώς υποψιασμένη από την πρώτη τους συνάντηση.

Λυόν – Λειψία: Η Λειψία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού η Ζενίτ δεν μπορεί να την περάσει λόγω χειρότερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς. Παρόλα αυτά η Λειψία έχει λόγο να μην ηττηθεί, ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και να έχει ίσως μια ευνοϊκότερη κλήρωση για τους «16». Το σετ είναι εξαιρετικά διαβασμένο από τον Book. Δεν βρίσκω πουθενά αξία. Πάσο.

Μπορούσσια Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας : Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν η Ντόρτμουντ δεν επικρατήσει, έστω και με 1-0. Από εκεί και πέρα ευελπιστεί σε νίκη ή ισοπαλία της Μπαρτσελόνα επί της Ίντερ, για να μπορέσει να προκριθεί εκείνη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στοιχηματικά δεν αξίζει να ασχοληθούμε με κάτι.

Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ : Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά, αφού οι δύο ομάδες έχουν περάσει στην επόμενη φάση και καμία από τις δύο δεν μπορεί να χάσει τη θέση της. Προσωπικά θα πάω με μία παράδοση που συνοδεύει την Μπάγερν τα τελευταία χρόνια απέναντι σε Αγγλικές ομάδες, να κάνει ανατροπές, είτε υπέρ, είτε κατά.

Λεβερκούζεν – Γιουβέντους: Το σετ είναι καθαρά διαμορφωμένο βάσει κινήτρου, όμως τελικά τι κίνητρο θα έχει η Λεβερκούζεν αν μαθαίνει ότι η Ατλέτικο νικάει 3-0 στο ημίχρονο; Αυτόματα γίνεται αδιάφορη, αφού θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ερώτημα είναι πόσο θέλει το ματς η Γιουβέντους, που μετά από την ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο θα θέλει να δώσει κάποιες απαντήσεις. Πέραν αυτού, ομάδα με Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ, δεν μπορεί να θεωρεί κανένα παιχνίδι αδιάφορο. Εννοείται πως αν παίξει ο Κριστιάνο θα θέλει να γεμίσει και άλλο το κοντέρ του με γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το διπλό στο 3,70 μου κάνει.

Αυτά για το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, πάω πολύ μα πολύ χαλαρά. Νέα στήλη την Πέμπτη με Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι μου

Μονά:
11/12 – 21:00 – Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ : 2ημίχρονο/1τελικό (15,00) με 7 μονάδες
11/12 – 21:00 – Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ : 1ημίχρονο/2τελικό (41,00) με 3 μονάδες
Σύνολο 10 μονάδες

Μονά/Δυάδα:
10/12 – 19:55 – Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ : Under2,5(3,25) επί 8 μονάδες
11/12 – 21:00 – Λεβερκούζεν – Γιουβέντους : 2ft(3,70) επί 10 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (12,02) 3 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.431 μονάδες

Επιστροφές από 08/12: 300 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2.731 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 10/12: 31 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.