Επιτυχημένη η προσπάθεια των αθλητριών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Open European Children Championship Stuttgart 2019



Με ένα χάλκινο και μία πέμπτη θέση ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των αθλητριών μας στο Open European Children Championship 2019 .Ο λόγος για την Μυλωνά Γεωργία του Θεοδώρου και της Χαρούλας, που κατάφερε μετά από δύο αγώνες να κατακτήσει την 5η θέση, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ηττήθηκε από την Ιταλίδα πρωταθλήτρια που πήρε και το χρυσό της κατηγορίας των -39 kg . Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην ίδια κατηγορία η Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου του Χρήστου και της Αναστασίας μετά από τρείς αγώνες με Γερμανία , Αγγλία, Ουκρανία. Να ευχαριστούμε το φίλο και προπονητή του Α.Σ. Λάρισας Ιακωβάκη Απόστολο για την καθοδήγηση της αθλήτριάς μας Αλμασίδου στον τρίτο αγώνα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγχαίρει τις αθλήτριές του για την συμμετοχή και την διάκρισή τους σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν πολλές Εθνικές ομάδες και σύλλογοι από όλη την Ευρώπη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.