Επιτυχημένο το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και διεξήχθη την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, μεταξύ των ομάδων μπάσκετ των Τοπικών Διοικήσεων Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, στο Δ.Α.Κ. Σερβίων, «Μεγαρέας Αστέριος».

Στο πλαίσιο του τουρνουά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθώς και είδη βρεφικής φροντίδας τα οποία παραδόθηκαν στο Περιφερειακό Τμήμα Κοζάνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Εκτός από τους αγώνες μπάσκετ μεταξύ των Τοπικών Διοικήσεων, πραγματοποιήθηκαν αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων του Αθλητικού Συλλόγου «Αναγέννηση Σερβίων», ενώ τους αγώνες πλαισίωσαν με χορευτικές επιδείξεις, οι μικρότεροι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.

Ως Τοπική Διοίκηση Κοζάνης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του τουρνουά.

Τον Δήμο Σερβίων διότι υποστήριξε την πρωτοβουλία μας αυτή, τους εθελοντές & εθελόντριες των Σερβίων, που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθειά μας και ιδιαίτερα τον Αθλητικό Σύλλογο «Αναγέννηση Σερβίων», τόσο την Διοίκησή του, όσο και όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν στην εκδήλωση, για την ουσιαστική συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης.Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Τοπικές Διοικήσεις Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ιδιαίτερα τους παίκτες τους, που πρόθυμα δέχτηκαν να συμμετέχουν στο Τουρνουά, παρά τις πολλαπλές υποχρεώσεις τους.

Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς, «Mikel» Κοζάνης, ταβέρνα «Ανεμοχάδι», κρασιά «Γκατζάρα» και το γυμναστήριο «Oxygen & fitness», που στήριξαν την πρωτοβουλία μας αυτή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Κεραμάς Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Λυσσαρίδης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Σερβίων Ελευθερίου Χρήστος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, Υπαστυνόμος Α ́ Ζαφείρης Θωμάς, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης.

Το κύπελλο του τουρνουά μπάσκετ κατέκτησε η ομάδα της Καστοριάς, ενώ νικητής αναδείχθηκε τόσο η αλληλεγγύη, όσο και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα συνεχίσει με παρόμοιες δράσεις, πιστή στις επιδιώξεις της και τους σκοπούς της, που μεταξύ άλλων είναι και η προσφορά πολύπλευρης συνδρομής στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και η ανάπτυξη και καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος.

Η Πρόεδρος                     Η Γ. Γραμματέας
ΡΩΜΑ Φωτεινή                ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.