2+1 επαγγελματικά προϊόντα για την κουζίνα του εστιατορίου σας



Η κουζίνα του εστιατορίου σας θα πρέπει να έχει όλα όσα χρειάζεστε για να μπορείτε να παρέχετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας. Είτε είστε καινούργιος στον τομέα της εστίασης είτε επαγγελματίας χρόνων, ο εξοπλισμός σας πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Πως θα γίνει αυτό; 

Όλα ξεκινούν από την έρευνα αγοράς! Είναι πολύ σημαντικό να ψάξετε να βρείτε μόνοι σας τι υπάρχει στην αγορά, προκειμένου να έχετε διαμορφωμένη άποψη για τον εξοπλισμό σας. 

Επιλέξαμε για εσάς μερικά προϊόντα από το Stock House Center και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω, ώστε να πάρετε μια γεύση από έναν πολύ ποιοτικό εξοπλισμό.

Eπαγγελματικές φριτέζες 

Οι επαγγελματικές φριτέζες 12 Lt είναι ένας πολύ βοηθητικός εξοπλισμός που εγγυάται ποιότητα και κορυφαία απόδοση. Διαθέτει και θερμοστάτη ώστε να υπάρχει ασφάλεια. Η κατασκευή είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. 

Η φριτέζα ανήκει στον απαραίτητο εξοπλισμό που πρέπει να αποκτήσει κάθε επαγγελματίας εστίασης. Θα σας λύσει τα χέρια στην κουζίνα!

Καταψύκτες όρθιοι 

Η συντήρηση των προϊόντων σας είναι πολύ σημαντική παράμετρος για την ποιότητα και την ασφάλειά τους. Εκτός από τα επαγγελματικά ψυγεία, μια πολύ καλή λύση είναι και οι όρθιοι καταψύκτες, οι οποίοι συντηρούν για περισσότερο χρονικό διάστημα τα προϊόντα. 

Μπορείτε να βρείτε στην επαγγελματική ποικιλία, τον όρθιο καταψύκτη βιτρίνα με ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης, που διαθέτει διπλό φωτισμό και κρύσταλλα ασφαλείας. Μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καταψύκτη από εδώ. 

Ψησταριές επαγγελματικές

Οι επαγγελματικές ψησταριές είναι από τους πιο σημαντικούς και ακριβούς εξοπλισμούς για το κατάστημα της εστίασής σας. Μπορείτε να βρείτε από την μεγάλη ποικιλία ψησταριές κάρβουνου, γκριλ αερίου, κοτοπουλιέρες κ.α. 

 

Οι ψησταριές μπορούν κατόπιν παραγγελίας, να είναι με 3-4-5-6 σούβλες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δείτε εδώ μία μεγάλη ψησταριά κάρβουνου με 9 σούβλες!

Για περισσότερο επαγγελματικό εξοπλισμό επιλέξτε την Stock House Center!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.