Εκλογές του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης – Το νέο Δ.Σ.



Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στο 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης έλαβαν χώρα οι εκλογές του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν.Κοζάνης , με βάση το καταστατικό του, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε από την απερχόμενη Πρόεδρο, κα Αθηνά Βαρσαμίδου , απολογισμός των ετών 2018-2019 ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα και στη συνέχεια οικονομικός απολογισμός από την Ταμία κα Ελένη Τόλκα.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών ήταν ενθαρρυντική για την περαιτέρω συνέχιση των δράσεων μας και την πραγμάτωση των στόχων και των ιδανικών μας που έχουν σχέση με τη διάδοση της γαλλικής γλώσσας και του πολιτισμού της. Αξιοσημείωτη υπήρξε η εγγραφή νέων μελών καθώς και η συμμετοχή κάποιων εξ αυτών στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναμφίβολα η δυναμική δράση μας στηρίζεται σε όλα τα μέλη αλλά και στους πολυάριθμους φίλους του Συλλόγου μας , λάτρεις της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας .

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία Δεκέμβριος 2019 – Δεκέμβριος 2021 απαρτίζεται από τα εξής μέλη :

Πρόεδρος : Παναγιώτα Δημούλα του Στέφανου
Αντιπρόεδρος : Μαρία Αδαμίδου του Διογένη
Γενική Γραμματέας : Ελένη Χαραλαμπίδου του Ευστάθιου
Ταμίας : Ελένη Τόλκα του Κων/νου
Οργανωτική Γραμματέας : Ολγα Βαρδάκα του Ζήση

Εξελεγκτική Επιτροπή
Αικατερίνη Βόντσα του Γεωργίου
Μαρία Γκάλλο του Καρμέλο
Ελένη Καζάνα του Νικολάου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.