Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γεώργιο, πραγματοποιήθηκε χθες, 3 Δεκεμβρίου 2019, η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ), στο κτίριο της Περιφέρειας, στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο κ. Κασαπίδης και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν πολλά προβλήματα στους ΤΟΕΒ της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη συνεργασία τους με τα διοικητικά συμβούλια των ΤΟΕΒ.

Εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ μετέφεραν στον Περιφερειάρχη τις δυσκολίες που υπονομεύουν την λειτουργία τους, ενώ ο Περιφερειάρχης τους παρουσίασε τον στρατηγικό προσανατολισμό που πρέπει να ακολουθήσουν οι ΤΟΕΒ, για να ανταπεξέλθουν στις νέες ισχυρές προκλήσεις που έρχονται.

Συζητήθηκαν τρόποι για το νοικοκύρεμα των ΤΟΕΒ και πως μπορεί να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή η Περιφέρεια ενώ συμφωνήθηκε νέα συνάντηση για τη λήψη σχετικών αποφάσεων για την αναπτυξιακή προοπτική των οργανισμών αυτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.