Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου η «Λευκή Νύχτα 2019» στην Πτολεμαΐδα



Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφησσες,

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας αντιλαμβανόμενο την αγωνία όλων μας για τόνωση της αγοράς ιδιαίτερα τις ημέρες των Εορτών, σας προσκαλεί την
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στην διοργάνωση «Λευκή Νύχτα 2019».

Αναλυτικότερα, θα υπάρξει παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, 21:00 με 24:00. Παράλληλα θα τοποθετηθεί μπουφές με εδέσματα και κρασί για το εμπορικό κοινό .

Για την καλύτερη προώθηση της ενέργειας αυτής έχουμε προβλέψει σχετικά δελτία τύπου στα μέσα ενημέρωσης, καθώς επίσης και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη, θα προμηθευτείτε αφίσες για τα καταστήματα σας με σκοπό την διάδοση της διοργάνωσης.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τα αστικά ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας θα υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια από και προς τις Τ.Κ. του Δήμου Εορδαίας μέχρι αργά το βράδυ.

Φυσικά, η συμβολή σας με ειδικές προσφορές την ημέρα εκείνη αλλά και στην διάρκεια των εορτών θα ενδυναμώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον για την τοπική αγορά.

Ελπίζουμε με την κίνηση αυτή να υπάρξει ένα πιο αισιόδοξο κλίμα τόσο στο καταναλωτικό κοινό όσο και εσάς του ίδιους.

Ψωνίζοντας από Τοπικές επιχειρήσεις τα λεφτά μένουν στον τόπο μας

*Με ιδιαίτερη εκτίμηση το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου*

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.