Δημιουργία Ξανά: «Όταν η μονομερής επίθεση παρουσιάζεται ως “καυγάς” – Μετά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου η αριστερά χρειάζεται νέο χώρο ατιμωρητί ανομίας»



Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, το ΚΚΕ είναι υπεράνω νόμου. Μπορεί να απειλεί, να τραμπουκίζει, να δέρνει, να συκοφαντεί, να καταστρέφει, να ρυπαίνει τον δημόσιο χώρο, αλλά να μην τιμωρείται ποτέ. Κάθε ποινικό αδίκημα του ΚΚΕ έχει “πολιτικό χαρακτήρα”. Και, δυστυχώς, έχει πολιτική και δημοσιογραφική ασυλία.

Χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Πρωτούλης, επιτέθηκε στον επικεφαλής της “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Θάνο Τζήμερο. Τον έβριζε επί ένα δεκάλεπτο (χαφιέ, ρουφιάνε, φασίστα, ναζί, όργανο των Γερμανών κ.λπ.) και όρμησε ως μαινόμενος ταύρος στο έδρανό του, τον έφτυσε κατά πρόσωπο και προσπάθησε να τον χτυπήσει, ρίχνοντας τελικά γροθιά στα πράγματα που υπήρχαν πάνω στο έδρανο του κου Τζήμερου, τα οποία εκσφενδόνισε προς το μέρος του, μεταξύ των οποίων μια φλιτζάνα καφέ, που έπεσε με δύναμη στον κο Τζήμερο λερώνοντάς τον. Ο κος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία ζητώντας να συλληφθεί ο επιτεθείς, κάτι που οφείλει να κάνει κάθε πολίτης, και πολύ περισσότερο ένας αιρετός, όταν αντιλαμβάνεται έκνομες ενέργειες. Σε αντίθετη περίπτωση επιβραβεύει την παραβατική συμπεριφορά.

Η αστυνομία ήρθε για να κάνει τη δουλειά της και τότε ξεδιπλώθηκε όλη η ομερτά του πολιτικού συστήματος. Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, εμπόδισαν την αστυνομία να προσεγγίσει τον βιαιοπραγήσαντα με τη λογική ότι ναι μεν υπήρξε παράνομη συμπεριφορά, αλλά δεν είναι σωστό να μπει η αστυνομία στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου διότι είναι ο… ναός της δημοκρατίας και θα μεταδοθεί μια “άσχημη εικόνα”. Προφανώς δεν θεωρούν σημαντικό το τι συμβαίνει αλλά το τι μεταδίδεται. Προφανώς, επίσης, μετά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου η αριστερά χρειάζεται νέο χώρο ατιμωρητί ανομίας. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και τηλεφωνήματα “άνωθεν” προς τα αστυνομικά όργανα, εκείνα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και ο κος Τζήμερος μετέβη, μαζί με 4 μάρτυρες, στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού στο οποίο υπέβαλε μήνυση κατά του επιτεθέντος.

Είναι η πολλοστή φορά που ο Θάνος Τζήμερος δέχεται σωματική επίθεση από μέλη του ΚΚΕ. Αιτία του θυμού τους είναι το ότι πρόκειται για τον μοναδικό πολιτικό που… διαφημίζει το πρόγραμμα τους: την επιβολή δικτατορίας στη χώρα, την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού, την κατάργηση της Δικαιοσύνης και την αντικατάστασή της από λαϊκά δικαστήρια, την κατάργηση του στρατού και την αντικατάστασή του απο σώματα ενόπλων νέων με “εργατική καταγωγή”. Και ως αποκορύφωμα, την πρόκληση νέου εμφυλίου σε περίπτωση που η χώρα μας δεχθεί επίθεση, καθώς όπως γράφει επί λέξει το πρόγραμμα του ΚΚΕ και μπορείτε να το βρείτε στο site του εδώ: http://www.kke.gr/taytothta/. Αν η Ελλάδα εμπλακεί σε πόλεμο, “το κόμμα πρέπει να ηγηθεί της ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

Ο κος Τζήμερος είναι επίσης το μόνο δημόσιο πρόσωπο που υπέβαλε σε εκπρόσωπο του ΚΚΕ σε τηλεοπτικό πάνελ την ερώτηση: “αν ο λαός αποφασίσει να εκλέξει το ΚΚΕ στην κυβέρνηση της χώρας, θα ξανακάνουμε εκλογές;”, όπως μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qJSIlaxCHYA

Είναι απορίας άξιον πως κανένας άλλος (πολιτικός, δημοσιογράφος, πανεπιστημιακός, διανοούμενος κ.λπ.) δεν υπέβαλε αυτό το, στοιχειώδες για τους στόχους ενός κόμματος, ερώτημα. Επειδή λοιπόν οι απεργαζόμενοι την επιβολή δικτατορίας στη χώρα δεν θέλουν να ξαναβρεθούν στη δύσκολη να θέση να μασήσουν τα λόγια τους, όπως έκανε τότε ο κος Παφίλης, χρησιμοποιούν το μόνο όπλο που διαθέτουν, τον εκφοβισμό.

Κατά την επίθεση του στελέχους του ΚΚΕ στον Θάνο Τζήμερο, το Περιφερειακό Συμβούλιο συζητούσε το αίτημα του εμπορικού συλλόγου Αιγάλεω να παραταθεί κατά δύο ώρες η λειτουργία των καταστημάτων τους την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου λόγω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Αιγάλεω.

Το ΚΚΕ έπαιξε για νιοστή φορά τη γνωστή κασέτα: το κεφάλαιο που ξεζουμίζει τους εργαζόμενους, καταπατά τα δικαιώματά τους, κ.λπ, κ.λπ.

Ο κος Τζήμερος, λόγω παρόμοιων αιτημάτων του παρελθόντος, έχει τοποθετηθεί πολλάκις στο εν λόγω θέμα, υποστηρίζοντας πως ένας εμπορικός σύλλογος δεν θα έπρεπε καν να ζητάει την άδεια της Περιφέρειας για τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων του. Από τη στιγμή που θέλουν να τα κρατήσουν ανοιχτά, πρέπει να μπορούν να το κάνουν, τηρώντας, φυσικά, τις διατάξεις περί υπερωριών. Παίρνοντας τον λόγο, αναρωτήθηκε πώς τα δικαιώματα των εργαζόμενων τα υπερασπίζονται εργολαβικώς, άεργοι σαν τον κο Πρωτούλη ο οποίος είναι έμμισθο κομματικό στέλεχος χωρίς καμμία άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ αντί να θεωρήσει τιμή του το ότι το ΚΚΕ τον επέλεξε μεταξύ πολλών εθελοντών για μισθοδοτούμενη κομματική θέση, περιέργως εξεμάνη. Περιέργως, επίσης, τα στελέχη του ΚΚΕ εκνευρίζονται όταν κάποιος τους αποκαλεί “φασίστες”, μολονότι δεν αρνούνται ότι στόχος τους είναι η ένοπλη εξέγερση και η επιβολή δικτατορίας στη χώρα.

Οι επίσημες κάμερες της Περιφέρειας για μια ακόμη φορά έπαθαν ξαφνική τύφλωση, όπως την προηγούμενη φορά που ο κος Τζήμερος είχε δεχθεί επίθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, και η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜΜΕ όχι μόνο το αποσιώπησε αλλά τον εμφάνισε ως θύτη, αντί για θύμα. Ευτυχώς και τότε (εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=7nwSAt5arNk) και τώρα κάποιοι χρησιμοποίησαν τα κινητά τους και μπορείτε να δείτε τι ακριβώς συνέβη και πώς αυτή η επίθεση, ποινικού και μόνον ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκε, στην καλύτερη περίπτωση με ίσες αποστάσεις, ως πολιτικός “καυγάς”.

Εδώ όλο το υλικό, βίντεο και φωτογραφίες:

Γραφείο Τύπου Δημιουργία Ξανά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.