Εκσυγχρονίζονται τα ταξί στην Πτολεμαΐδα με την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής



Εκσυγχρονίζονται τα ταξί στην Πτολεμαΐδα με την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής, αντικαθιστώντας τον κλασικό και μάλλον απαρχαιωμένο τρόπο των ασυρμάτων, με internet και μικρούς υπολογιστές – tablets- και απώτερο στόχο την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Όπως εξηγεί ο Γραμματέας της Ένωσης Ράδιο- Ταξί Πτολεμαΐδας Χρήστος Σεφθελής η κλήση του πελάτη, για τον οποίον δεν αλλάζει τίποτε και δεν επιβαρύνεται οικονομικά, θα προωθείται μέσω του συστήματος αυτού στον οδηγό του ταξί, ώστε να ανταποκριθεί ταχύτερα και να διεκπεραιώσει άμεσα το αίτημα του καλούντος.

Ήδη τα ταξί εξοπλίστηκαν με τις καινούργιες συσκευές-το κόστος των οποίων, μαζί με τη μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 200 Ευρώ, αλλά, όπως σημειώνει ο κ. Σεφθελής « Επενδύουμε στην καλλίτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και διευκολύνουμε τη δουλειά μας» ενώ, το νέο σύστημα θα παρέχει και δυνατότητες ασφάλειας στο ενδεχόμενο κακόβουλων ενεργειών κατά των ταξί.

Η λειτουργία του αναμένεται από την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία άλλη μια εφαρμογή, αυτή της χρήσης κινητών τηλεφώνων με δωρεάν κλήσεις

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.