Παρασκευή 29 Νοεμβρίου: Η Κοζάνη ενώνει τη φωνή της με το Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στην Κλιματική ΚρίσηΟι επιστήμονες προειδοποιούν ότι έχουμε μόνο 11 χρόνια για να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη κρίση που είχε ποτέ να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα: την κλιματική αλλαγή, διότι μετά η κατάσταση θα είναι μη αντιστρέψιμη.

Πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε αποφάσεις, αγνοώντας πλήρως τις επιστημονικές συστάσεις, ενώ βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού.

Για αυτό, η νέα γενιά και το Fridays For Future είμαστε εδώ.

Την ημέρα αυτή διοργανώνονται στην Αθήνα και σε 20 άλλες ελληνικές πόλεις μεταξύ αυτών και η Κοζάνη, κινητοποιήσεις έναντι της κλιματικής κρίσης.

Η Παγκόσμια αυτή Πορεία έχει στόχο να πιέσει τους ηγέτες των κρατών να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις, όταν θα συνεδριάζουν στο πλαίσιο του 25ου Συνεδρίου για την Κλιματική Αλλαγή του ΟΗΕ (COP25) από τις 2 έως τις 19 Δεκεμβρίου στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Η σημασία του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι καταλυτική για το μέλλον του πλανήτη, καθώς αναμένεται να καθορίσει το κατά πόσο θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε την επικείμενη κλιματική καταστροφή.

Το κίνημα Fridays For Future θα είναι ενεργοποιημένο για να απαιτήσουμε από όσους θα λαμβάνουν αποφάσεις στο COP25, να ακούσουν επιτέλους τους επιστήμονες, να απονείμουν κλιματική δικαιοσύνη και να βάλουν τον πλανήτη σε πρώτη προτεραιότητα.

Το Fridays For Future Kozani καλεί όλους τους νέους στην Κεντρική Πλατεία έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης, αύριο Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 18:00 για να ενώσουμε τη φωνή μας με εκατομμύρια νέους από όλο τον κόσμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.