Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα από την Τροχαία Εορδαίας για την Στατιστική ανάλυση των Τροχαίων Ατυχημάτων του 2018



Την 26.11.2019 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Στατιστική ανάλυση των Τροχαίων Ατυχημάτων κατά το έτος 2018», που διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Εορδαίας, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα ειδικών δράσεων που αναπτύσσουν οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, με διαρκή στόχο την καλλιέργεια και εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας.
Ομιλητής-εισηγητής της ημερίδας ήταν ο καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου της Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, με συντονιστή τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, Αστυνόμο Β΄κ. Σπυρίδωνα Τάσιο.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθηναν χαιρετισμούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Αναπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδόνιας, κ. Νικόλαος Λυσσαρίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, κα. Μαρία Αντωνιάδου, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων Διόγκαρης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών κ. Δημήτριος Ορφανίδης, καθώς και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κα. Ζαφειρούλα Σεβαστού.

Την ενημερωτική ημερίδα επίσης παρακολούθησαν ο Διοικητής Σχολής Πυροσβεστών Παράρτημα Πτολεμαΐδας, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, ο Πρόεδρος των ΑΜΕΑ, φορείς- εκπρόσωποι Συλλόγων – Σωματείων, επαγγελματίες και ιδιώτες οδηγοί, καθώς και πολίτες κάθε ηλικίας.

Στο τέλος της ημερίδας απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον Διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Εορδαίας στον καθηγητή Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου της Κρήτης κ. Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναφορικά με την οδική ασφάλεια και τα τροχαία ατυχήματα, καθώς η ενημέρωση και η πρόληψη αποτελούν βασική προτεραιότητα των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.