Στοίχημα: Τσάμπιονς δυάδα… Ασιατικών



Μετά το γκολ του Ατρομήτου στις καθυστερήσεις την Κυριακή, στο εντός με τον ΟΦΗ, ήρθε χθες το 1-2 της Σεντ Μιρεν στο 90’, για να στείλει στο ταμείο τη δυάδα με τα over. Δείγμα πως αρχίζει ξανά η τύχη να είναι με το μέρος μας, μετά από ένα μικρό διάλλειμα.

Στα κακά νέα της βραδιάς, δεν βγήκε κέρδος από το διπλό της Χάρτπουλ, καθώς δεν δίπλωσε στο σύστημα. Γι αυτό βέβαια είναι το Σημείο της Ημέρας, όπου είχε τοποθετηθεί η συγκεκριμένη επιλογή, έτσι ίσως κάποιος άλλος το χρησιμοποίησε με διαφορετική χημεία.

Εκεί σήμερα είναι η Νότιγχαμ. Στο 3.15 το διπλό, προσωπικά τέτοια σημεία τα χρησιμοποιώ για συστήματα. Είδα όλο το κουπόνι άλλα δεν βρήκα κάτι άλλο. Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε σε δύο περιπτώσεις.

Την Κονγκσβίγκερ στη Νορβηγία. Πιο έμπειρη από τα πιτσιρίκια της ΚΦΟΥΜ, με εξαιρετικό εκτός έδρας ρεκόρ και άριστη αμυντική λειτουργία. Συν το γεγονός πως το ματς γίνεται σε ουδέτερο.

Τη Μπόστον Ρίβερ στην Ουρουγουάη. Επίσης ομάδα με δυνατή εκτός έδρας παρουσία. Με καλή φόρμα και ισχυρό κίνητρο παραμονής. Πηγαίνει σε μια Σέρο Λάργκο που μόλις πέτυχε τον στόχο της εξόδου σε διεθνή διοργάνωση και δεν έχει κάτι χειροπιαστό για τη συνέχεια.

Στο 3.50 το ένα διπλό, στο 4.20 εκείνο της Μπόστον. Τα βάζω στην κουβέντα, αλλά δεν θα ανεβάσω μίζα σήμερα, έτσι ένα πιθανό τρίξι με αυτά τα δύο συν τη Νότιγχαμ μένει σε θεωρητικό επίπεδο.

Θα… πετάξω κάποιες μονάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγα, ελάχιστα πράγματα, αφού αποδεδειγμένα είναι διοργάνωση που δεν μου ταιριάζει ιδιαίτερα και αποφεύγω τα ανοίγματα.

Σήμερα θα ποντάρω σε δύο ασιατικά over 3. Δηλαδή ψάχνω τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι για μονάδα και με τέταρτο και πάνω πληρώνεται η επιλογή.

Πρώτη στάση στο Λίβερπουλ. Ο Κλοπ βλέπει πάντα σοβαρά τη διοργάνωση και οι reds εντός έδρας παίζουν πάντα σε υψηλό ρυθμό. Η Νάπολι δεν είναι καθόλου καλά, πρόσφατα συζητούσαμε για το κάκιστο κλίμα στο εσωτερικό της. Αν ένα παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή της κατάστασης είναι αυτό. Εκτός έδρας, με δυνατό αντίπαλο, χωρίς τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, αφού δεν καταστρέφεται με ήττα.

Δεύτερη στάση στη Γερμανία, Λειψία-Μπενφίκα. Δεν μου αρέσει το γεγονός πως γίνεται νωρίτερα το Ζενίτ-Λυών, αλλά όσο κι αν μελετάω τα σενάρια δεν βρίσκω σημαντικούς λόγους να χαλαρώσουν αμφότερες. Για τους Γερμανούς δεν το συζητώ καν, είδαμε χθες και τη Μπάγερν που έριξε έξι στον Αστέρα στη Σερβία. Η Μπενφίκα το πιθανότερο είναι να μην βολεύεται ούτε με Χ.

To παιχνίδι μου

Δυάδα

27/11 22:00  Λίβερπουλ – Νάπολι Over 3 (1.91)

27/11 22:00  Λειψία – Μπενφίκα Over 3 (1.88)

Στη δυάδα απόδοσης 3,59 ποντάρισμα 15 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2103 μονάδες

Επιστροφές : 50 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2153 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα : 15 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.