Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός που προκάλεσε χάος στην Εγνατία – Διένυσε πάνω από 20 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα



Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα το βράδυ της Τρίτης  26 Νοεμβρίου 2019 στην Εγνατία Οδό, έξω από την Κοζάνη, όπου κινούνταν οδηγός στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, σοκαρισμένοι οδηγοί που κινούνταν στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη, ήρθαν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη. Οδηγός αλβανικής καταγωγής, κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα, σκορπίζοντας τον πανικό.

Τα τηλέφωνα στο 100 πήραν κυριολεκτικά φωτιά αναφέροντας το περιστατικό, ενώ από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα. Η Τροχαία Κοζάνης και Βέροιας επιλήφθηκαν άμεσα του συμβάντος, έκλεισαν τα διόδια Πολυμύλου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ο 52χρονος οδηγός, κάτοικος Θεσσαλονίκης, συνελήφθη στα διόδια Πολυμύλου, αφού είχε διανύσει πάνω από 20 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού, ενώ όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Ο οδηγός συνελήφθη από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας  Κοζάνης στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ το πρωί της Τετάρτης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.