Ασφαλτικές αποκαταστάσεις με «μπαλώματα» στην Κοζάνη – Διαμαρτυρία κατοίκου – Δείτε φωτογραφίες



Τις παρακάτω φωτογραφίες με την αποκατάσταση του οδοστρώματος στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών έστειλε αναγνώστης του KOZANILIFE.GR σημειώνοντας πως τέτοιες τακτικές με «μπαλώματα» δε λύνουν το πρόβλημα με τις λακκούβες. Ο ίδιος αναφέρει:

«Σημερινές φωτογραφίες ασφαλτικής “αποκατάστασης” στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών στην Κοζάνη. Ειδικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου γίνεται λάθος και αυτό συμβαίνει σε όλο τον Δήμο που πέφτει άσφαλτος το τελευταίο διάστημα εκτός από τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους. Η λογική είναι να βάζουν από λίγη άσφαλτο σε πολλά σημεία έτσι ώστε να ικανοποιούνται πολλά αιτήματα (κατόπιν ενεργειών μου!!!) και αυτή η τακτική είναι κανόνας σήμερα. Όμως μάλλον το τελικό αποτέλεσμα δεν θα τους δικαιώσει αφού τα μπαλώματα αυτά θα ανοίξουν πολύ γρήγορα και λόγω καιρικών συνθηκών της περιοχής μας, θα γίνουν καινούριες λακκούβες. Ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι της Τεχνικής Υπηρεσίας. Σημειώνω ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές αλλά εκτός κατοικημένης περιοχής για να μην νομίζει κανένας κάτοικος ότι έχω προσωπικά θέματα μαζί του».

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Ασφαλτικές αποκαταστάσεις με «μπαλώματα» στην Κοζάνη – Διαμαρτυρία κατοίκου – Δείτε φωτογραφίες

  1. Τρομπας Καναπεδάτος

    - Edit

    Απαντήστε

    Χαχαχααααααα….. πολλα θελει ο τυπος…
    Και πως θα τελειωσει ρε @@@@@ την αυλη στο εξιχικο του ο αλλος μεγαλε…Σφιξανε τα πραματα τωρα και αντι να παντελονιαζουν 8 στα 10, παντελονιαζουν τα 7 στα 10 χαχααααα

  2. Δυο φορές την ίδια φωτογραφία για να το εμπεδόσουμε το θέμα καλύτερα. Τι οικισμούς συνδέει ο δρόμος;

    1. Ψεμματα ειναι? Ας παντελονιαζατε 5 αντι 7…Τωρα το οτι εχετε γινει ρεζιλι των σκυλιων πανελληνια με τις φωτο για τα κατορθωματα σας να κυκλοφορουν παντου , δεν σε πειραζει?
      https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/kozani-asfaltostrosi-anekdoto-to-synergeio-afise-tous-dyo-dromous-se-ayti-tin-katastasi-pics-5/2925055/
      https://www.in.gr/2019/11/28/greece/mpalomata-kai-kakotexnies-se-dromous-tis-kozanis/

      ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.