Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Μιχάλη Πιτένη «Μετέωρη γυναίκα» στην Πτολεμαΐδα



Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας υποδέχεται το συγγραφέα Μιχάλη Πιτένη και παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα «Μετέωρη γυναίκα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση.

Με το συγγραφέα και το βιβλίο συνομιλούν από… το διπλανό τραπέζι, η Σοφία Καλμανίδου, βιβλιοθηκονόμος και η Μαρία Φιλίππου, μεταφράστρια.

Το λόγο μουσικά πλαισιώνει με το ακορντεόν του, ο Αλέξανδρος Τσούγιεφ.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ. στο cafe Splendor. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας.

Βιογραφικό Μιχάλη Πιτένη: Ο Μιχάλης Πιτένης, γεννήθηκε και εργάζεται στην Κοζάνη. Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος το 1980 και συνεργάστηκε με εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς και γραφεία τύπου. Έκανε την πρώτη εμφάνιση του στο χώρο των γραμμάτων με ένα θεατρικό έργο το 1993 και ακολούθησαν οκτώ (8) λογοτεχνικά έργα και δώδεκα (12) θεατρικά. Είναι μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων και της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.