Γνωστή εταιρεία κλείνει τα μαγαζιά της λόγω… Black Friday!



Κάνει μποϊκοτάζ στην «Μαύρη Παρασκευή»

Κόντρα στο… ρεύμα των ημερών υπάρχει μία εταιρεία, η οποία προτιμά να μην παίρνει… μέρος στην «μόδα» της Black Friday και τον… χαμό που γίνεται στα καταστήματα σ’ όλον τον κόσμο και να κρατήσει κλειστά τα δικά της μαγαζιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, η «Μαύρη Παρασκευή» δεν είναι φιλική προς τον καταναλωτή, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια και για τον λόγο αυτό δεν θέλουν να πάρουν… μέρος. Έτσι, υπάρχει… εντολή να είναι κλειστά όλα τα καταστήματα την συγκεκριμένη ημέρα.

«Ο υπερ-καταναλωτισμός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τον πλανήτη και οι πωλήσεις αυτή τη μέρα μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις αγοράς», υποστηρίζουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της εταιρείας.

Πρόκειται για την εταιρεία: «The Ordinary» και μαζί θα κλείσουν τα μαγαζιά των NIOD, Hylamide, The Chemistry Brand, Abnomaly, Loopha, HIF, τα οποία ανήκουν όλα στον όμιλο Deciem.

Αντίθετα, ο όμιλος έχει αποφασίσει να προχωρά σε έκπτωση 23% στα προϊόντα του για τον Νοέμβριο, με εξαίρεση την 29 Νοεμβρίου και την «Black Friday».

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.