Διακοσμούμε το σπίτι μας οικονομικά και έξυπνα



Μπορεί να νομίζετε πως για να ανανεώσετε το σπίτι σας χρειάζεστε πολλά χρήματα και χρόνο αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούμε έξυπνα να προσθέσουμε μοντέρνα διακοσμητικά σε όλους του χώρους του σπιτιού μας και να πετύχουμε την τέλεια διακόσμηση και να γεμίσουμε τον χώρο μας με έξυπνα και στιλάτα διακοσμητικά αντικείμενα.

Μερικές ιδέες για διακοσμητικά σπιτιού που δεν θα μας βάλουν σε μεγάλα έξοδα, αλλά θα προσδώσουν στυλ στους χώρους του σπιτιού μας

  • Γούνινο σκαμπό: Όποιο περιοδικό διακόσμησης και να ανοίξετε θα τα βρείτε εκεί. Είναι το τέλειο διακοσμητικό για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού και προσφέρει την αίσθηση ζεστασιάς κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
  • Παραμυθένια γωνιά με χριστουγεννιάτικα φωτάκια: Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα τοποθετώντας στο χώρο τα λαμπάκια με τις λευκές μικρές μπάλες. Τοποθετήστε τα σε μια σκάλα, στο προσκέφαλο του κρεβατιού, στην κουρτίνα και δώστε στιλ έτσι απλά. Κατεβάστε λοιπόν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από το πατάρι γιατί θα τα χρειαστείτε και πάλι. 
  • Το πιο ζεστό χαλάκι: Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και προετοιμαζόμαστε σωστά για να τον υποδεχτούμε. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να λέμε ναι σε οτιδήποτε γούνινο, φουντωτό και χουχουλιάρικο. Μάλιστα, τα χαλιά, μικρά ή μεγάλα, εκτός από φαινομενική ζεστασιά, προσφέρουν και ουσιαστική ζεστασιά τις κρύες μέρες του χειμώνα.
  • Λαμπερή τραπεζαρία: Μπορείτε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία τοποθετώντας πιατέλες με υπέροχες συνθέσεις. Μερικά διακοσμητικά για την πιο απλή σύνθεση ξεκινάει τοποθετώντας στην πιατέλα διάφορα κεριά. Για να ολοκληρώσετε τη σύνθεση με λάμψη δίνοντας στιλ στον χώρο, τοποθετήστε χρυσά πετρώματα. Βότσαλα διαφόρων μεγεθών που μπορεί να έχετε από τις διακοπές σας, βάψτε τα με ένα σπρέι σε χρυσή απόχρωση. Ωστόσο, καλό είναι να μην τοποθετήσετε πολύχρωμα κεριά, αρκεστείτε στα λευκά για ένα σικάτο αποτέλεσμα.
  • Με μερικά βιβλία που δεν χρειάζεστε πια μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες διακοσμητικές γωνιές. Ντύστε τα με χαρτί περιτυλίγματος. Επιλέξτε κάποιο μονόχρωμο και κάποιο με πολύχρωμο μοτίβο. Με ένα μαρκαδόρο χρυσό βάψτε τις λευκές τους σελίδες που φαίνονται όταν αυτό είναι κλειστό. Τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο. Στην κορυφή μην ξεχάσετε ένα διακοσμητικό στοιχείο για να ολοκληρωθεί η σύνθεση.
  • Φυτά εσωτερικού χώρου: Τα φυτά έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του χώρου. Ακόμη και αν η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη είναι σημαντική! Εκτός αυτού μας φτιάχνουν τη ψυχολογία. Τα φυτά μας προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση! Η φροντίδα τους μπορεί να μας χαλαρώσει και να μας γεμίσει θετικές σκέψεις. Ειδικά αν μας θυμίζουν τις ωραίες στιγμές που έχουμε ζήσει στην εξοχή. Τέλος φυσικά λειτουργούν και ως τέλεια διακοσμητικά στοιχεία στους χώρους του σπιτιού μας.

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για τα διακοσμητικά που μπορούμε να προτιμήσουμε για να γεμίσουμε όμορφα και έξυπνα τους χώρους του σπιτιού μας προσφέροντας στυλ και προσωπικότητα σε κάθε δωμάτιο και συνδυάζοντάς τα αρμονικά με έπιπλα maison.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.