Υποψήφιος στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές του 2019 ο αθλητής κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης Θεόδωρος Λαπίκωφ



Με χαρά και περηφάνια σας ενημερώνουμε πως ο αθλητής μας Θεόδωρος Λαπίκωφ μαζί με τους συναθλητές του Δημήτρη Ζωγράφο, Λεωνίδα Παλαιοπάνο και Γιάννη Πεταλωτίδη, αθλητές της τετρακώπου χωρίς πηδαλιούχο εφήβων, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Έσσεν της Γερμανίας τον περασμένο Μάιο, είναι υποψήφιοι για τους τίτλους των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αθλητριών και ομάδων για τη χρονιά που σε λίγο καιρό μας αποχαιρετά. Μαζί τους και άλλα πέντε πληρώματα της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας που διακρίθηκαν το 2019 σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου) δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του από όλη την Ελλάδα, ενώ η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 29 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι βραβεύσεις των κορυφαίων θα γίνουν όπως κάθε χρόνο σε ειδική τελετή που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 9 Δεκεμβρίου.

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά ιδιαίτερα τον αθλητή μας και τους συναθλητές του στην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο εφήβων αλλά και όλα τα πληρώματα της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.