Επιλέγουμε crossover αυτοκίνητα



Πολλές φορές χρειαζόμαστε να νοικιάσουμε κάποιο αυτοκίνητο είτε για να το χρησιμοποιήσουμε σε ξεχωριστές προσωπικές στιγμές, όπως ο γάμος μας, είτε για μεταφορά σημαντικών προσώπων και πελατών της εταιρίας μας που επιθυμούμε να μείνουν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία μας. Αυτές τις απαιτήσεις μας έρχεται να καλύψει η Exoticars με τα αυτοκίνητα που προσφέρει προς ενοικίαση.

Ποιες είναι οι σημερινές τάσεις που καλύπτει η Exoticars;

  • Η επιτυχία ενός προϊόντος και συγκεκριμένα ενός αυτοκίνητου δεν κρύβεται μόνο σε ένα ισορροπημένο μηχανολογικά σασί δηλαδή, κινητήρες, ανάρτηση, πλαίσιο, φρένα κ.λπ., αλλά και στη σχεδίαση. 
  • Το design ήταν ανέκαθεν βαρόμετρο για την πορεία ενός μοντέλου στην αυτοκινητοβιομηχανία και ακολουθούσε ή ακόμα και διαμόρφωνε το κύμα της εποχής. 
  • Η παγκοσμία οικονομία, η ασφάλεια των επιβατών, οι εκπομπές ρύπων και πολλοί άλλοι παράγοντες είναι αυτοί που σε πολλές περιπτώσεις οριοθετούν τη φαντασία των σχεδιαστικών τμημάτων. Για παράδειγμα, οι αναδιπλούμενοι προβολείς εγκαταλείφτηκαν για την προστασία των πεζών, ενώ κάθε νέο μοντέλο πρέπει να ζυγίζει το λιγότερο δυνατό, ώστε να περικοπεί και το τελευταίο γραμμάριο CO2, το εμπρός μέρος, επίσης, είναι πιο μακρύ για μεγαλύτερη ασφάλεια, και άλλα νέα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις που προστέθηκαν. 
  • Στο εσωτερικό υπάρχουν πλέον μόνο οι απαραίτητοι διακόπτες, με κυρίαρχο στοιχείο μια οθόνη αφής, ενώ ήδη από την προηγούμενη δεκαετία οι σχεδιαστές διαπίστωσαν πως δεν χρειάζεται τα αυτοκίνητα να είναι τόσο ψηλά και με τόσο αέρα πάνω από τα κεφαλιά των επιβατών.
  • Έτσι, τα κάποτε δημοφιλή MPV, δηλαδή τα πολυχρηστικά ή πολυμορφικά, όπως έχει καθιερωθεί, φθίνουν στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Στον αντίποδα, τα crossover και SUV κερδίζουν έδαφος σχεδόν σε κάθε κατηγορία και πλέον ελάχιστοι ενοχλούνται από την απουσία της τετρακίνησης. 
  • Μάλλον περισσότεροι συνειδητοποιούν πως ποτέ δεν χρειαστήκαν πραγματικά την κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Όπως και να ’χει, το μεγαλύτερο ποσοστό των crossover και SUV είναι δικίνητα και μόνο οι top εκδόσεις είναι 4X4.

Η μεταστροφή του κοινού στα δικίνητα τζιποειδή της Exoticars οφείλεται σε πολλούς λόγους: 

  • Μειωμένη κατανάλωση, αφού χάρη στο μικρότερο βάρος εν απουσία τετρακίνησης, υπάρχουν μικρότερες μηχανικές τριβές.
  • Χαμηλότερη τιμή ενοικίασης, κάνοντας πιο προσιτή την επιλογή και ενοικίαση τέτοιου είδους αυτοκινήτων.

Μπορούμε λοιπόν στην Exoticars να βρούμε ποικιλία σε crossover πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία μπορούμε να νοικιάσουμε σε προσιτές τιμές, ανάλογα με τον οικονομικό προϋπολογισμό μας, για να καταφέρουμε να οργανώσουμε την τέλεια και πιο ξεχωριστή μέρα του γάμου μας, αλλά και για να ευχαριστήσουμε και να εντυπωσιάσουμε τους σημαντικούς πελάτες της επιχείρησής μας που θα μας επισκεφτούν.

Μάλιστα, η Exoticars μπορεί να μας προσφέρει και υπηρεσίες επαγγελματία οδηγού και σωματοφύλακα αν το επιθυμούμε, ώστε είτε εμείς οι ίδιοι είτε οι πελάτες μας να νιώθουμε άνεση και ασφάλεια όσο βρισκόμαστε στα σύγχρονα crossover αυτοκίνητα της Exoticars.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.