Η πιο δημοφιλής “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά – Καρφωμένος στην κορυφή της τηλεθέασης – Τι λέει ο ίδιος στο KOZANILIFE.GR



– Σαρώνει τα ποσοστά τηλεθέασης ο Γιώργος Αυτιας!

– 1.350.000 τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο 

Τα υψηλότερα επίπεδα τηλεθέασης συγκεντρώνει για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν, η ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά “Καλημέρα”, η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το 30% της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης για το Σαββατοκύριακο φτάνει η ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει ο ίδιος, με πάνω από 1.350.000 τηλεθεατές να τον παρακολουθούν.

Την προηγούμενη τηλεοπτική  σεζόν, η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας ακόμη και το 53,3% στο λεπτό, κλείνοντας την εκπομπή στο 31,8% Πανελλαδικά, ποσοστό ρεκόρ.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Αυτιάς, με την ενημερωτική του εκπομπή “Καλημέρα”, θα παραμείνει “καρφωμένος” στην κορυφή της τηλεθέασης και αυτή την τηλεοπτική σεζόν παρέχοντας ενημέρωση  με ανταποκριτές από όλη την Ελλάδα.

Το KOZANILIFE.GR, αποτελεί μέρος των ανταποκριτών της εκπομπής, μεταφέροντας κάθε Σαββατοκύριακο τη “φωνή” της Κοζάνης, την ενημέρωση της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ίδιος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Η απήχηση της εκπομπής, είναι η εκτίμηση του κόσμου και πάνω από όλα ευθύνη για μένα και την ομάδα μου. Όταν ξεκινήσαμε το ξήλωμα του ΕΝΦΙΑ μας έλεγαν, ότι είμαστε ρομαντικοί… Έγινε!  Όταν πιέσαμε  για τις συντάξεις χηρείας ακούσαμε τα ίδια … Τελικά δικαιώθηκαν οι γυναίκες! Όταν μιλήσαμε για τις 120δόσεις μας είπαν  ότι δεν πρόκειται να γίνει  τίποτα. Τελικά ήρθαν οι 120δόσεις για όλους! Μάχη λοιπόν. Μάχη για την κοινωνία.   Αυτή είναι ο οδηγός μας».

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR