Σεμινάριο με θέμα: «Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων» από το Οικονομικό Επιμελητήριο στην Κοζάνη



Το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κοζάνη σεμινάριο με θέμα:

«Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην 1306 (μετά το κυλικείο, πρώτη αίθουσα στα αριστερά) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας –Κοίλα Κοζάνης (πρώην ΤΕΙ), το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 09:30 με 14:30.

Εισηγητής : Δρ. Γκίνογλου Εμμανουήλ, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Διδάκτωρ Λογιστικής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να στείλουν την αίτηση (αποστέλλεται συνημμένα) στο e-mail : oee5pt@oe-e.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24610-27783.

Για το Π.Τ. ο Πρόεδρος
Καρακάσης Εμμανουήλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.