Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ημέρα Καριέρας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών ΥπολογιστώνΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρώτη Ημέρα Καριέρας, που οργανώθηκε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για τους φοιτητές και απόφοιτους του τμήματος.

Πλήθος τελειόφοιτων και αποφοίτων ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους της εταιρίας Deloitte, γνώρισε τη διαδικασία της επαγγελματικής συνέντευξης και ένας αριθμός προτάθηκε για συμμετοχή στα bootcamp της εταιρείας.

Στην εκδήλωση παρευθρέθηκαν από την εταιρία Deloitteοι:
Κ. Riccardo Russo, Director of Consulting (DACC)
Κ. Δομνίκη Καβατζίκη, Manager of HR
Μαρία Χαμάλη, Junior Consultant (HR)
Κατερίνα Βαφειάδου, Business Analyst (Consulting – Salesforce)

O κ. Russo αναφέρθηκε στις ευκαιρίες απασχόλησης που δίνει η εταιρεία Deloitte πάνω σε τομείς όπως Υπηρεσίες Νέφους, Συστήματα CRMαλλά και Κυβερνοασφάλεια. Παρουσιάστηκαν οι επαγγελματικές προοπτικές που δίνει η εταιρία , το πλαίσιο εργασίας αλλά και οι διαδικασίες που ακολούθουνται για την αξιολόγηση και την πρόσληψη προσωπικού. Επίσης στην εκδήλωση μίλησε και η κ. Βαφειάδου , τελειόφοιτη του τμήματος ΗΜΜΥ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Αναλύτρια στην εταιρία Deloitte. H κ. Βαφειάδου αναφέρθηκε την προσωπική της εμπειρία σχετικά με την διαδικασία εκπαίδευσης και τελικά πρόσληψης από την εταιρία. Στο τέλος της εκδήλωσης τα μέλη της εταιρίας απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του ακροατηρίου, ενώ πραγματοποιήθηκαν πάνω από 20 συνεντεύξεις.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί την αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από το ΗΜΜΥ με στόχο τη διασύνδεση του τμήματος με την αγορά εργασίας. Σύντομα αναμένονται οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Deloitte, exothermia και MLS – Πέμπτη 5/12/2019

Ημέρα καριέρας με τον TeamViewer – Δευτέρα 9/12/2019 , 12.30 μ.μ, τμ. ΗΜΜΥ/ ΠΔΜ Καραμανλή & Λυγερής

Μείνετε συντονισμένοι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.