Άμεση λύση για την αποκατάσταση των φαινομένων της κατολίσθησης και διολίσθησης στην κεντρική πλατεία, στο Δίλοφο Βοΐου



Άμεση λύση με την διαδικασία του κατ` επείγοντος, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την αποκατάσταση των φαινομένων της κατολίσθησης και διολίσθησης στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Διλόφου Βοΐου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην εισήγησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης «το πρόβλημα εμφανίστηκε εδώ και δέκα χρόνια προκαλώντας ζημιές στην έδραση του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, συνέχισε στο κάτω μέρος της πλατείας, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση στο Κέντρο Νεότητας που υπέστη επίσης ζημιές στους τοίχους πλήρωσης του. Με την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων θεωρείται αρκετά επίφοβο να κατολισθήσουν και τα νεκροταφεία μαζί με τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην πάνω πλευρά της Τοπικής Κοινότητας».

Ο τρόπος εκτέλεσης του έργου αποφασίστηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο για απ` ευθείας ανάθεση (Ν 4412/16 αρ 32) με στόχο τα Χριστούγεννα η πλατεία να ολοκληρωθεί και να υποδεχθεί τους ετεροδημότες και τους επισκέπτες της περιοχής.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.