Θερμή υποδοχή στη Σιάτιστα της ταινίας του Νίκου Κουρού «Μια νύχτα στην κόλαση» – Δείτε το βίντεο

Με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι θεατές της Σιάτιστας τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Νίκου Κουρού ‘’Μια νύχτα στην κόλαση’’, όπου προβλήθηκε το Σάββατο 16 Νοέμβρη στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης. Ο κόσμος γέμισε τη μεγάλη αίθουσα, ενώ μετά την προβολή συνομίλησε με τη διοργανώτρια της προβολής Τατιάνα Ντέρου, το Νίκο Κουρού και κάποιους από τους συντελεστές της ταινίας, τη Δέσποινα Μακεδόνα, την Κατερίνα Τζιομπάνου και το Νίκο Σιάτρα.

Η Τατιάνα Ντέρου, δημιουργός του Λαογραφικού Μουσείου, μαζί με το σύζυγό της Χρήστο Τσιότσιο, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν πολλά εσωτερικά γυρίσματα της ταινίας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες της για τη μεγάλη στήριξη που της πρόσφεραν στη συγκέντρωση λαογραφικού υλικού και σπάνιων οικογενειακών κειμηλίων, το Δήμο Βοίου, την Αντιδήμαρχο Νικολέτα Πάτρα, τον Γιώργο Καραμάνη και τον Μιχάλη Δούβλο για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση της προβολής.

Δείτε αποσπάσματα από την παρουσίαση της ταινίας ‘’Μια νύχτα στην κόλαση’’ στη Σιάτιστα, στο ακόλουθο βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.